Sport

Balonul de Aur, motiv de intrigi la PSG! Pochettino îl alege pe Messi, iar Mbappe şi Neymar au ripostat: “De ce nu noi?”

La finalul lunii noiembrie va fi acordat Balonul de Aur, iar premiul a ajuns motiv de intrigi la PSG. Mauricio Pochettino a anunţat că îşi doreşte ca Messi să fie câştigător, iar Neymar şi Mbappe nu au primit prea bine vestea.
26.10.2021 | 16:59
Balonul de Aur motiv de intrigi la PSG Pochettino il alege pe Messi iar Mbappe si Neymar au ripostat De ce nu noi
ADVERTISEMENT

PSG stă pe un butoi cu pulbere, iar orice acţiune riscă să producă o “explozie” pe Parc des Princes. Cea mai nouă discuţie a apărut după ce Mauricio Pochettino a susţinut că Lionel Messi ar trebui să câştige trofeul.

Greii vestiarului nu au stat cu mâinile în sân, după anunţul lui Mauricio Pochettino, iar Kylian Mbappe şi Neymar, nominalizaţi la Balonul de Aur 2021, au început să pună întrebări. Acum, antrenorul lui PSG este nevoit să le dea explicaţii celor doi.

ADVERTISEMENT

Balonul de Aur a încins spiritele la PSG. Pochettino şi-a ales învingătorul din tripleta Messi-Neymar-Mbappe

La scurt timp după apariţia nominalizărilor la Balonul de Aur 2021, Mauricio Pochettino a declarat că-şi doreşte ca Lionel Messi să primească premiul. În plus, antrenorul argentinian a spus că podiumul ar trebui să fie completat cu Robert Lewnadowski şi Cristiano Ronaldo.

“Balonul de Aur trebuie să ajungă la Messi, fără nicio discuţie. Şi dacă nu-l antrenam pe Messi, tot aş fi spus asta. Mereu zic ceea ce gândesc. Pe podium, lângă el, ar trebui să fie Lewandowski şi Ronaldo”, spunea Mauricio Pochettino la mijlocul lunii.

ADVERTISEMENT

După ultimul meci al lui PSG, remiza albă cu Marseille, Mauricio Pochettino a dezvăluit că Neymar şi Kylian Mbappe nu au primit prea bine declaraţia.

“Am avut probleme după ce am spus că Messi ar trebui să câştige Balonul de Aur. Neymar şi Mbappe mi-a spus: ‘De ce nu noi?’. În orice caz, ar fi excepţional ca orice jucător de la PSG să câştige, dar Messi îl merită”, a concluzionat antrenorul lui PSG.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi nu este foarte încântat de Mauricio Pochettino

Recent, presa din Catalonia a anunţat că Lionel Messi le-ar fi cerut conducătorilor lui PSG să-l schimbe din funcţie pe Mauricio Pochettino. În plus, nici oficialii clubului de pe “Parc des Princes” nu sunt foarte încântaţi de antrenorul de 49 de ani.

“PSG începe deja să evalueze numele posibililor înlocuitori. Sunt doi înlocuitori pe listă. Primul este Zinedine Zidane, care a demonstrat la Real Madrid că are capacitatea să conducă un vestiar plin de vedete. Al doilea este Marcelo Gallardo, pe placul lui Lionel Messi”, au scris jurnaliştii de la El Nacional.

ADVERTISEMENT

Sămânţa de scandal a apărut la meciul cu Lyon, când Mauricio Pochettino l-a scos de pe teren pe Lionel Messi, iar starul lui PSG a refuzat să-i strângă mâna antrenorului.

“Acestea sunt decizii pe care trebuie să le luăm pentru binele echipei. Trebuie să iau decizii, fie că plac sau nu. După meci, Messi mi-a spus că totul este OK”, şi-a explicat Mauricio Pochettino decizia, după PSG – Lyon 2-1.

Festivitatea de decernarea a Balonului de Aur 2021 va avea loc pe 29 noiembrie, la Theatre du Chatelet, din Paris. Pe lista nominalizaţilor se află patru jucători de la PSG: Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar şi Gianluigi Donnarumma.

ADVERTISEMENT