Fotbal international

Balotelli a revenit cu gol la naționala Italiei, după o pauză de 4 ani. Video

29.05.2018 | 15:10
Balotelli a revenit cu gol la nationala Italiei dupa o pauza de 4 ani Video
ADVERTISEMENT

Mario Balotelli nu a mai prins un meci la naționala Italiei de la Campionatul Mondial din 2014. Roberto Mancini l-a readus la lot, iar Balotelli i-a răsplătit încrederea marcând un gol în amicalul cu Arabia Saudită.

Atacantul italian a fost în mare formă în campionatul Franței în sezonul recent încheiat. A marcat 26 de goluri pentru Nice, iar Roberto Mancini a decis că merită o nouă șansă la națională. Cei 2 au câștigat împreună titlul în Premier League cu Manchester City. Balotelli este în planurile antrenorului și pentru partidele amicale cu Franța și Olanda. Balotelli nu a fost singura față nouă în lotul Italiei. Emerson Palmieri, fundașul stânga de la Chelsea, a fost și el convocat, după ce a fost în mare formă în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Daniele Baselli de la Torino, Domenico Berardi de la Sassuolo și Rolando Mandragora de la Crotone vor avea de asemnea șansa să demonstreze că merită să vină mai des la echipa națională. Ei vor avea ocazia să joace alături de jucători experimentați precum Lorenzo Insigne, Ciro Immobile și Leonardo Bonucci.

Balotelli a revenit cu gol la naționala Italiei. A fost primit cu un mesaj rasist

Mario Balotelli a marcat un gol în amicalul Italia – Arabia Saudiată, încheiat cu scorul de 2-1. Italianul a marcat în minutul 21 cu un șut de la 20 de metri la colțul scurt și i-a dedicat golul fostului său prieten Davide Astori de la Fiorentina, care s-a stins din viață în luna martie. “Davide, acest gol este pentru tine. Ai privit meciul din ceruri alături de tata”, a declarat italianul. Dacă Bonucci nu ar fi jucat în meciul cu Arabia Saudită, Balotelli ar fi fost căpitan. În tribună a fost afișat la un moment dau un banner pe care scria “Căpitanul meu are sânge italian”. Balotelli nu a rămas indiferent și a răspuns pe Instagram: “Suntem în 2018, băieți. Gata! Treziți-vă! Vă rog!”

ADVERTISEMENT