News

Balotelli e mic copil: întîmplările incredibile din viaţa lui Garrincha

Dacă escapadele lui Balotelli ţi se par ieşite din comun, încă nu ai auzit cum se distrau fotbaliştii pe vremuri.  Dublu campion mondial cu Brazilia în 1958 şi 1962, Garrincha  era...
08.09.2013 | 16:24
Balotelli e mic copil intimplarile incredibile din viata lui Garrincha
Garrincha (în partea dreaptă)

Dacă escapadele lui Balotelli ţi se par ieşite din comun, încă nu ai auzit cum se distrau fotbaliştii pe vremuri.  Dublu campion mondial cu Brazilia în 1958 şi 1962, Garrincha  era “sufletul” petrecerilor în afara terenului.

Despre cîţi fotbalişti tineri nu ai auzit ratîndu-şi  carierele din cauza femeilor? Garrincha ştia că o relaţie cu o persoană de sex opus implică multe sentimente, astfel că la 12 ani îi cădeau cu tronc caprele, la propriu. Ciudata sa pasiune pentru bovine s-a stins repede, apărîndu-i o alta: băutura.  Se spune că la vârsta de 14 ani Garrincha era deja un alcoolic desăvîrşit, viciu din cauza căruia avea să-şi găsească sfîrşitul mai devreme decît s-ar fi aşteptat (49 de ani).

După ce a cîştigat Cupa Mondială din 1958, brazilianul s-a reîntors în Suedia un an mai tîrziu pentru a lua parte la un turneu amical cu echipa sa de club Botafogo.  A stat acolo mai puţin de o săptămînă, timp suficient pentru a lăsa însărcinată o localnică. La revenirea în Brazilia, Garrincha a petrecut pînă în zori alături de cei mai influenţi mafioţi din ţară. S-a urcat beat la volan şi a produs un accident. Victima: chiar tatăl său.

Nu era prima dată cînd starul de pe gazon o comitea în afara lui. Înainte de incidentul cu tatăl său, Garrincha îşi omorîse soacra în urma unui eveniment identic, lovind-o cu maşina când se afla în stare de ebrietate.

Lui Garrincha nu îi plăcea doar să ia vieţi, ci să şi dea. Se pare că acesta ar fi avut 14 copii din relaţiile extraconjugale, dar sînt unele voci care susţin că adevărata cifră ar fi de 36. În ciuda acestor probleme, Garrincha va fi amintit mereu drept unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din istorie.

Tags: