Balotelli revine la naţionala Italiei! Patru ani de la ultima convocare

mario balotelli, echipa nationala, luigi di biagio

Mario Balotelli este aproape de a se întoarce la echipa naţională a Italiei. Atacantul de 27 de ani va fi chemat la lot de Luigi Di Biagio.

Mario Balotelli face furori în Ligue 1, iar italienii se gândesc să-l readucă la lot. Luigi Di Biagio asigură interimatul la echipa naţională a Italiei şi este dispus să-l recheme pe atacantul de 27 de ani care joacă la Nice.

Echipa naţională a Italiei va juca două meciuri amicale în luna martie. "Squadra Azzurra" va evolua împotriva Argentinei şi Angliei, iar Mario Balotelli se va întoarce la lot după o pauză de aproape patru ani.

Balotelli, evitat de Gian Piero Ventura

Presa italiană l-a cerut insistent pe Mario Balotelli la echipa naţională, mai ales după ce "Squadra Azzurra" a prins barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2018. Gian Piero Ventura, selecţionerul italienilor, l-a evitat pe "Super Mario" şi a preferat să meargă pe mâna celor care au jucat în preliminarii.

Luigi Di Biagio vrea să-l convoace la echipa naţională a Italiei şi pe Gianluigi Buffon. Portarul de 40 de ani şi-a anunţat retragera de la "Squadra Azzurra", însă recent a afirmat că ar răspunde pozitiv la orice convocare.