Balotelli revine la naţionala Italiei! Patru ani de la ultima convocare

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
08/02/2018, 12:15
Balotelli revine la naţionala Italiei! Patru ani de la ultima convocare

Mario Balotelli face furori în Ligue 1, iar italienii se gândesc să-l readucă la lot. Luigi Di Biagio asigură interimatul la echipa naţională a Italiei şi este dispus să-l recheme pe atacantul de 27 de ani care joacă la Nice.

Echipa naţională a Italiei va juca două meciuri amicale în luna martie. “Squadra Azzurra” va evolua împotriva Argentinei şi Angliei, iar Mario Balotelli se va întoarce la lot după o pauză de aproape patru ani.

Balotelli, evitat de Gian Piero Ventura

Presa italiană l-a cerut insistent pe Mario Balotelli la echipa naţională, mai ales după ce “Squadra Azzurra” a prins barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2018. Gian Piero Ventura, selecţionerul italienilor, l-a evitat pe “Super Mario” şi a preferat să meargă pe mâna celor care au jucat în preliminarii.

Luigi Di Biagio vrea să-l convoace la echipa naţională a Italiei şi pe Gianluigi Buffon. Portarul de 40 de ani şi-a anunţat retragera de la “Squadra Azzurra”, însă recent a afirmat că ar răspunde pozitiv la orice convocare.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.