Balotelli are zilele numărate la Liverpool! Singura ofertă a italianului e una de la un club anonim

Marian Popovici   
în STIRI INTERNATIONALE
25/07/2015, 14:32
Balotelli are zilele numărate la Liverpool! Singura ofertă a italianului e una de la un club anonim

Mario Balotelli marca anul trecut la Campionatul Mondial din 2014 golul victoriei Italiei în faţa Angliei, 2-1. Atacantul italian era însă ameninţat de toţi antrenorii pe care i-a avut că nu va mai avea multe de făcut în fotbal dacă nu va renunţa la viaţa extrasportivă tumultoasă. 

Transferul său la Liverpool trebuia să fie un nou început, însă pare să fi fost începutul sfîrşitului pentru italian. Mario a jucat puţin pentru cormorani în sezonul trecut şi acum va fi tras pe linie moartă, în condiţiile în care Brendan Rodgers i-a transferat în această vară pe Benteke şi Ings pe acelaşi post.

Problema pentru atacantul italian e că nimeni nu prea e dispus să îl mai ia. După ce a trecut pe la Inter, Manchester City, AC Milan sau Liverpool, alte cluburi nu par dispuse să îi mai acorde şanse. Balotelli are totuşi o ofertă concretă de la ASD Lupa Castelli, echipă de Liga a 3-a din Italia care vrea să îl ia pe italian:

“Îl vrem pe Balotelli, care merită un început nou. Acesta ar putea fi un prim pas bun ca el să le demonstreze tuturor ce poate să facă. În 6 luni aici s-ar purifica. Va fi greu să îl aducem, aproape imposibil, dar eu voi încerca”, a declarat Marco Amelia, preşedintele lui Lupa Castelli.

O astfel de mutare are mai puţin de 1% şanse de reuşită, însă cel mai probabil pe Mario Balotelli îl va aştepta un sezon dificil la Liverpool, avînd în vedere că, cel mai probabil, nu va avea loc nici pe bancă de multe ori.

 

 

Închide ×