Sport

Primul jucător pe care Florin Răducioiu îl aduce la Dinamo de când s-a întors! Balthazar Pierret a ajuns la București. Update exclusiv

Balthazar Pierret este primul jucător pe care Florin Răducioiu îl aduce la Dinamo de când s-a întors ca team manager. Francezul are 21 de ani şi va ajunge în cursul zilei de joi la Bucureşti.
14.01.2022 | 13:46
Primul jucator pe care Florin Raducioiu il aduce la Dinamo de cand sa intors Balthazar Pierret a ajuns la Bucuresti Update exclusiv
Răducioiu şi Balthazar Pierret. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
14-01-2022
11:46

Balthazar Pierret a ajuns la București

Balthazar Pierret a intrat în această dimineață în programul lui Dinamo de la Săftica. Francezul a sosit joi, 13 ianuarie, la București așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate și va face deplasarea pentru meciul amical pe care „câinii roșii” îl vor juca cu Farul, la Constanța, sâmbătă, 15 ianuarie.

Florin Răducioiu a fost prezentat în urmă cu o săptămână ca team manager al celor de la Dinamo. Oficialul s-a pus pe treabă şi primul jucător pe care îl aduce la echipă este un francez în vârstă de 21 de ani.

Balthazar Pierret, primul transfer făcut de Florin Răducioiu la Dinamo!

FANATIK a aflat că Balthazar Pierret va veni în cursul zilei de joi la Bucureşti şi va fi prezentat de Dinamo. Francezul a jucat în ultimul an şi jumătate la Boulogne, echipă din liga a 3-a în Hexagon.

ADVERTISEMENT

Pierret joacă pe postul de mijlocaş central, iar în actuala stagiune a evoluat în zece meciuri, însă în doar două dintre ele a fost integralist. În actuala stagiune nu a marcat niciun gol.

Baltazar Pierret
Baltazar Pierret, în tricoul lui Boulogne

A treia mutare a lui Dinamo în iarnă

Impresarul Mihai Joiţa este cel care a facilitat transferul la Dinamo. Agentul s-a ocupat de rezilierea contractului şi a mediat mutarea lui Balthazar Pierret la echipa antrenată de Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

Este al patrulea transfer realizat de Dinamo în această perioadă de mecato după fundaşul central Răzvan Patriche, fundaşul dreapta Marius Tomozei. și fundașul central Igor Jovanovic. “Câinii” au anunţat că vor face maximum cinci transferuri în această perioadă.

Mureşan, anunţ pentru FANATIK: “Va mai veni un mijlocaş. Sper să ne înţelegem”

Contactat de FANATIK, Iuliu Mureşan a recunoscut că va veni un mijlocaş la Dinamo: “Va mai veni un mijlocaş la echipă. Este vorba de un număr 8, care trebuie să vină zilele următoare. Sperăm să ne înţelegem”.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, oficialii lui Dinamo i-au luat bilet de avion lui Balthazar Pierret, care va ajunge în ţară în cursul zilei de joi, când, cel mai probabil, va fi prezentat oficial la Dinamo.

Pierret a jucat ultima dată pe 5 noiembrie!

Ultimul meci în care Balthazar Pierret a evoluat a fost pe 5 noiembrie, când a fost integralist în confruntarea pierdută în faţa celor de la Bourg-en-Bresse, scor 1-2. În ultimele patru etape, el nu a mai fost în lotul echipei.

ADVERTISEMENT

Născut în anul 2000, Pierret are o cotă de piaţă de 350.000 de euro. El a ajuns la Boulogne în vara anului 2020 de la echipa secundă a celor de la Nice. Este polivalent. Poate juca atât ca mijlcaş central, dar şi mijlocaş defensiv sau chiar fundaş central.

Răducioiu: “Eu voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a-l ajuta pe antrenor”

Florin Răducioiu, noul team manager al lui Dinamo a făcut primul său transfer la echipă. La prezentarea oficială, fostul atacant a promis că se va implica şi îl va ajuta pe Flavius Stoican:

“Eu voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a-l ajuta pe antrenor. Îmi doresc să avem un început foarte bun pentru că este foarte importantă această parte a doua a campionatului. E un moment destul de dificil de a mă întoarce, am acceptat această provocare, pentru că este clubul care m-a format.

Consider că am datoria şi obligaţia de a ajuta aceşti băieţi. Acest grup nu merită această poziţie în clasament nici nu vreau să mă gândesc la o retrogradare”, a spus Răducioiu.

  • 21 de ani are Balthazar Pierret
  • 350.000 de euro este cota de piaţă a francezului
ADVERTISEMENT