“Ne-am ridicat la nivelul lor! În retur e posibil şi IMPOSIBILUL!”

în Stiri sportive
28/07/2017, 00:06
“Ne-am ridicat la nivelul lor! În retur e posibil şi IMPOSIBILUL!” GALERIE FOTO

CS Universitatea Craiova a pierdut cu 0-1 manşa tur a turului 3 preliminar al Europa League, la Severin, cu AC Milan. Unicul gol a fost marcat de Rodriguez, din lovitură liberă, în minutul 44. La final, oltenii au părăsit terenul în aplauzele celor 18.000 de spectatori – VIDEO AICI. 

Fotbaliştii au regretat însă cele câteva ocazii rarisime pe care le-au avut de a marca, în special prin Alexandru Mitriţă, aflat la primul meci pentru olteni după transferul de la Pescara.

Baluta CRAIOVA – MILAN 0-1. “Acum ne concentrăm pe meciul cu FCSB!”

Baluta CRAIOVA – MILAN 0-1″Am reuşit un joc destul de bun. N-am intrat cu frică, am fost încrezători, am respectat ce ne-a cerut Mister, cred că i-am şi dominat în anumite momente. Sunt sigur că am mulţumit fanii, am făcut un spectacol bun, nu ne-am făcut de râs şi dacă nu luat acel gol din fază fixă… Chiar şi aşa, puteam chiar să egalăm! Acum contează meciul cu FCSB din campionat, va fi un meci echilibrat, să fim disciplinaţi tactica aşa cum am fost şi cu Milan. În retur, orice e posibil, chiar şi imposibilul! Dar, hai să ne refacem, să ne concentrăm pe meciul de duminică . Fanii au fost extraordinari, mi-aş dori să-i avem şi în campionat alături de noi ca azi”, a spus căpitanul oltenilor, Băluţă.

“Nu ştiu dacă ne-am mulţumit fanii, pentru că avem suporteri orgolioşi, care vor rezultate! Însă cred că lumea a fost mulţumită, eu apreciez evoluţia jucătorilor mei. Mergem la Milano să juccăm cu curaj. Mă gândesc doar la Steaua acum. Probabil că voi face schimbări, sperăm să-i recuperăm pe toţi, cu toate că Steaua a jucat marţi, iar noi joi, deci au 2 zile în pluis faţă de noi”, a spus antrenorul Devis Mangia la final.

Partida retur dintre AC Milan şi CS Universitatea Craiova se va disputa joia viitoare, pe 3 august, pe San Siro.

Închide ×