Băluţă, înlocuit la Craiova: “E un jucător care a confirmat”

Mirela Apostol   
în Casa Pariurilor Liga 1
25/06/2018, 16:19
Băluţă, înlocuit la Craiova: “E un jucător care a confirmat” GALERIE FOTO
Băluţă, înlocuit la Craiova, Mijlocaşul se bucură la gol

Băluţă, înlocuit la Craiova de un jucător lăudat de Marcel Popescu. Oficialul celor de la Universitatea Craiova spune că locul jucătorului transferat de Slavia Praga va fi luat de către Andrei Burlacu.

“Targetul nostru nu este să câştigăm bani din transferuri, ci performanţă. Dar, într-adevăr, dacă reuseşti să ai această dinamică a transferurilor în timp ce faci şi performanţă, e foarte bine. Acum, gata cu plecările, nu mai pleacă nimeni. Se pot întâmpla minuni, să se achite clauze de reziliere. În acest sens, nici Barcelona nu poate garanta că nu pleaca nimeni, pentru că aţi văzut că PSG a venit şi a dat 222 milioane pe Neymar.

Băluţă, înlocuit la Craiova: “De-aia avem academie”

Mitriţă are o clauza morală şi nu vrea să plece indiferent de câţi bani i se dau anul asta. Aşteptările pentru Europa bineînţeles că sunt mari. Acum doi ani, participarea era o utopie. Acum, noi nu vrem să dam la facultate, ci vrem să intrăm la facultate. Băluţă va fi înlocuit de Burlacu. Ne gândim şi la o soluţie din exterior, dar atunci când soluţiile din interior nu sunt la nivelul exigenţelor. Cât timp există jucători în propria academie care au confirmat. De-aia avem academie. Toate posturile sunt de întărit, pentru ca asa mentii performanta si asa ramai in cadenta cu exigentele fotbalului mondial. Automultumirea nu duce decat la mediocritate”, a spus Marcel Popescu laPRO X.

Băluţă, înlocuit la Craiova
Băluţă, înlocuit la Craiova. Mijlocaşul îşi arată numărul de pe tricou

Alexandru Băluţă a debutat deja la noua echipă, care a dat Craiovei suma de 3 milioane de euro în schimbul său, şi a făcut-o cu succes. A fost căpitan şi a şi marcat un gol.

Închide ×