Sport

Culise. Motivul secret pentru care Băluţă l-a “executat” pe Ianis Hagi

Alexandru Băluţă nu-l vrea pe Ianis Hagi la CSU Craiova. Căpitanul oltenilor i-a plătit o poliţă mai veche fiului "Regelui" care nu prinde echipa la Fiorentina. Cum s-a ajuns ca doi foşti colegi să fie la cuţite.
19.11.2017 | 19:23
Culise Motivul secret pentru care Baluta la executat pe Ianis Hagi

La finalul meciului CSU Craiova – Juventus 3-1, Alexandru Băluţă a fost întrebat dacă ar vrea să fie coleg cu Ianis Hagi la echipa antrenată de Devis Mangia. Vedeta oltenilor a oferit un răspuns vehement – VEZI DETALII AICI.

FANATIK.RO a aflat care este motivul pentru care Băluţă nu-l vrea pe Ianis Hagi la CSU Craiova. Totul a pornit din momentul în care cei doi erau colegi la Viitorul, iar fotbalistul oltenilor nu poate uita că tocmai fiul “Regelui” a fost motivul pentru care a plecat de la actuala campioană a României.

De ce a plecat Băluţă de la Viitorul

Alexandru Băluţă a jucat în sezonul 2013-14 la Viitorul, mijlocaşul ofensiv fiind transferat de la Chindia Târgovişte. În singura stagiune petrecută alături de Gică Hagi, actualul căpitan al oltenilor a jucat 27 de meciuri pentru dobrogeni şi a marcat trei goluri.

Chiar dacă devenise un obişnuit al primului “11” al Viitorului, Alexandru Băluţă a fost vândut de Gică Hagi la CSU Craiova. Oltenii au plătit 200.000 de euro în schimbul mijlocaşului ofensiv. Nu banii au fost principalul motiv pentru care “Regele” s-a despărţit de Băluţă. Fostul decar al echipei naţionale l-a dat pe tânărul jucător pentru a-i face loc lui Ianis Hagi.

Astfel, Alexandru Băluţă nu a uitat cum a părăsit-o pe Viitorul, iar după meciul cu Juventus Bucureşti i-a plătit o poliţă lui Ianis Hagi. Rămâne de văzut ce se va întâmpla dacă cei doi vor ajunge să fie colegi la echipa naţională a României, acolo unde căpitanul oltenilor a bifat deja primele selecţii.