Fotbal intern

Băluţă, Mitriţă sau Bancu? Cine pleacă de la CS U Craiova, după finala Cupei României

Autor: Eduard Nicolae Popa | 24.05.2018 | 17:07
Băluţă, Mitriţă sau Bancu? Cine pleacă de la CS U Craiova, după finala Cupei României
Vedetele Craiovei, Băluţă, Mitriţă şi Bancu sunt marfa de export a CS U Craiova după un sezon excelent

Oficialii CS U Craiova sunt optimişti cu privire la finala Cupei României de duminică, în compania celor de la FC Hermannstadt. Aceştia susţin că vor încerca să ţină formula care le-a adus atât de mult succes şi anul viitor, în ciuda ofertelor venite pentru vedetele Mitriţă, Băluţă sau Bancu.

“Cred că va fi un adevărat regal fotbalistic. În primul rând, vrem să aducem Cupa la Craiova, să fim o echipă. Dacă vreun jucător din punct de vedere individual va străluci, conform politicii noastre – nu renunţăm la mai mult de un jucător pe sezon – însă vom încerca să punem în locul lui un jucător de cel puţin aceeaşi calitate, indiferent dacă cel care pleacă se numeşte Mitriţă, Băluţă sau Bancu”, a spus Marcel Popescu, la Pro X.

CFR Cluj pe urma vedetei lui CS U Craiova

Printre cei care se înscriu pe lista ofertanţilor se află şi campioana Ligii 1, CFR Cluj: “Băluţă e un jucător foarte interesant. Cred că s-ar plia pe jocul lui Dan Petrescu”, a fost de părere Iuliu Mureşan. Între timp, formaţia lui Devis Mangia se pregăteşte de finala de duminică, unde vor avea în tribunele Naţional Arena peste 28.000 de fani olteni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!