Băluţă, prima reacţie după scandalul cu Mangia. “Nu mă aşteptam!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
13/04/2018, 12:31
Băluţă, prima reacţie după scandalul cu Mangia. “Nu mă aşteptam!”

Alex Băluţă a susţinut o conferinţă de presă în cursul zilei de vineri, iar mijlocaşul ofensiv de la CS Universitatea Craiova a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu Devis Mangia după meciul cu FCSB. VIDEO MAI JOS!

Acesta a avut o reacţie nervoasă la finalul meciului FCSB – CS Universitatea Craiova, scor 2-0, iar pentru asta a fost scos temporar din lot şi amendat, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate – vezi detalii aici.  

Alex Băluţă, despre scandalul cu Devis Mangia

În conferinţa de presă susţinută astăzi, alături de Devis Mangia, Alex Băluţă a declarat că regretă cele întâmplate după finalul meciului FCSB – CS Universitatea Craiova. “Sunt conştient de greşeala pe care am făcut-o, nu mă aşteptam la astfel de consecinţe. Îmi pare rău de ce am spus, nu mă aşteptam la asta. Ceea ce am spus a afectat vestiarul, dar şi pe mine. Nu sunt în lot, trebuie să învăţ din greşeli şi să nu le mai repet pentru că am numai de pierdut. Am mare încredere în băieţi că se vor descurca. Totul depinde acum de mine. Am discutat cu Mister şi am lămurit lucrurile. Sunt pregătit să o iau de la zero şi să mă schimb în bine”, a spus Alex Băluţă azi.

“Orice jucător poate greşi!” 

Devis Mangia a vorbit şi el despre problemele pe care le-a avut cu Alex Băluţă. “Orice jucător poate greşi. Putem pierde meciuri, dar important este ca jucătorii să fie serioşi. Băluţă nu este inclus în lot pentru partida cu Iaşi. Ce va fi săptămâna viitoare, rămâne de văzut. Nu sunt probleme la echipă. Dacă există cineva care vrea să creeze probleme la echipă, îşi pierde timpul. Nu pot spune ce am discutat cu Băluţă. Nu am probleme cu el. Eu trag linie, dar a doua zi totul e în regulă. Dacă se întâmplă ceva, trag linie, rezolv problema şi mergem mai departe”, a spus Devis Mangia, despre scandalul cu Băluţă.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×