ADVERTISEMENT
News

Bamboo, primul club închis pentru că nu respectă regulile. Primarul sectorului 2: ”Unii se cred mai cu moț”

Autor: Robert Cristea | 27.03.2021 | 22:56
Bamboo, primul club închis pentru că nu respectă regulile. Primarul sectorului 2: ”Unii se cred mai cu moț”
Bamboo, primul club închis pentru că nu respectă regulile. Primarul sectorului 2: ”Unii se cred mai cu moț”. Foto: Facebook/Radu Mihaiu

Bamboo a fost închis pentru că nu a respectat regulile impuse de autorități pe perioada pandemiei. Urma să aibă loc o petrecere în această seară. Anunțul a fost făcut de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu. Poliția Română, Poliția Locală, Direcția de Sănătate Publică, Serviciul de investigare a criminalității economice au fost prezente la fața locului.

ADVERTISEMENT

”Una dintre cele mai mari probleme a României e că unii se cred mai cu moț”, a transmis Radu Mihaiu pe pagina de Facebook. Acesta consideră că cei care încalcă regulile operează ”fățiș” în afara legii ”pentru că pot, pentru că li s-a permis și pentru că au ajuns să creadă că au moștenit țara întreagă și pe noi toți ceilalți la pachet.”

Motivul închiderii cunoscutului club este faptul că în interior se pregătise o petrecere care ar fi trebuit să aibă loc în această seară și care era anunțată de două zile.

ADVERTISEMENT

Clubul Bamboo a fost închis. ”Unii se cred mai cu moț. Înșurubații politici, sponsorii rețelelor de influență și alți bișnițari conectați la cine trebuie, operează fățiș în afara legii”

Anunțul a fost făcut de primarul sectorului 2, Radu Mihaiu care a descins, în această seară la Bamboo unde se amenajaze o construcție ilegală.

”În seara asta la Bamboo: Poliția Română, Poliția Locală, Direcția de Sănătate Publică, Serviciul de investigare a criminalității economice. Nu ne jucăm, legea e lege pentru toți. Sancțiuni aplicate: amendă și suspendarea activității.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai mari probleme a României e că unii se cred mai cu moț. Înșurubații politici, sponsorii rețelelor de influență și alți bișnițari conectați la cine trebuie, operează fățiș în afara legii. Pentru că pot. Pentru că li s-a permis. Pentru că au ajuns să creadă că au moștenit țara întreagă și pe noi toți ceilalți la pachet”, se arată în mesajul primarului din sectorul 2.

Radu Mihaiu: ”Eu nu permit așa ceva”

”Zilele trecute Poliția Locală a descoperit că la fostul club Bamboo se construiește un cort deși nu au autorizație. Nici nu aveau cum să aibă, spațiul respectiv e sit arheologic protejat și nu se poate construi pe el nimic. Au documentat cazul și au formulat o plângere penală, conform procedurilor. Totuși, povestea nu s-a terminat aici. Au continuat. Locuitorii din zonă ne-au transmis că se lucrează în continuare, ba mai mult, se făceau probe de sunet. Se pregăteau să organizeze petreceri de fițe în ciuda pandemiei.

ADVERTISEMENT

Joi eram pe teren și fiind în zonă am zis să verific personal ce se întâmplă. Nu mi s-a permis accesul. Ieri dimineață am revenit, alături de Poliția Română și Poliția Locală. Și-au organizat un cort cu mese, lumini, inclusiv candelabre. Administratorii nu au fost de găsit. Nu putea nimeni de acolo să explice ce se întâmplă. Tăceau mâlc și dădeau din umeri.

Bamboo, primul club închis pentru că nu respectă regulile. Mihaiu: ”Azi au dat drumul la petrecere, dar eram pregătiți”

Toate instituțiile cu competențe pe zona de activitate din acest caz fuseseră alertate. S-a aplicat legea la virgulă. Și s-a suspendat activitatea.

ADVERTISEMENT

NU vor organiza petreceri ilegale acolo. NU vor funcționa fără autorizație. NU vor putea ocoli legea cum au fost obișnuiți până acum. Dacă vor să deschidă ceva, orice, acolo sau oriunde, trebuie să respecte procedurile în vigoare. Altfel nu se poate”, anunță Radu Mihaiu  pagina de Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!