Au luat foc: “Opriţi-vă din ilegalităţi! Nu mai intoxicaţi lumea cu simbolul Rapid!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
25/07/2016, 15:56
Au luat foc: “Opriţi-vă din ilegalităţi! Nu mai intoxicaţi lumea cu simbolul Rapid!”

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, este nemulţumit de atitudinea persoanelor care vor să salveze Rapidul de la faliment. Acesta a postat un mesaj pe un site de socializare în care condamnă atitudinea oficialilor Rapidului.

Nicolae Robu nu a ezitat să ameninţe că va face plîngere penală împotriva grupului care vrea înscrierea echipei în Liga 1.

“OPRIŢI-VĂ DIN ILEGALITĂŢI, DOMNILOR “SALVATORI” AI RAPIDULUI! NU MAI INTOXICAŢI LUMEA VORBIND DE SIMBOLUL RAPID!

Simbolul Rapid îl respectă orice om de bună credinţă! Acum, însă, este vorba despre societatea comercială Rapid! Societatea aflată în faliment, şi, pe cale de consecinţă. sub INTERDICŢIE LEGALĂ de a angaja cheltuieli de orice natură ar fi ele! 

În plus, în numele unei societăţi comerciale în faliment, nu poate decide şi semna nimeni în afara administratorului judiciar! Iar administratorul judiciar a declarat foarte clar că el nu a semnat şi nu va semna nici un angajament financiar – contracte cu jucători, antrenori etc. – şi că la ora actuală nu există astfel de angajamente. 

Mai mult, ca lucrurile să fie şi mai limpezi, administratorul judiciar a declarat răspicat că el nu a cerut şi nu va cere înscrierea Rapidului în Liga 1, neavînd dreptul legal să facă aşa ceva!

În concluzie, îmi exprim speranţa că FRF şi LPF nu vor cădea în capcana ilegalităţilor întinsă de cei care se proclamă “salvatori ai Rapidului”, care, de fapt, sînt groparii Rapidului, oameni care invită sfidător, pur şi simplu, DNA-ul la treabă”, a scris primarul Timişoarei pe pagina oficială a formaţiei ACS Poli.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×