Bănăţenii au revenit în Liga 1 cu o plîngere la TAS: “Sperăm să rezolvăm!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
29/07/2016, 08:40
Bănăţenii au revenit în Liga 1 cu o plîngere la TAS: “Sperăm să rezolvăm!”

Nici bine nu au revenit în Liga 1 că Ionuţ Popa, antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara, vrea să facă o plîngere la TAS. Tehnicianul bănăţenilor susţine că îşi doreşte să conteste penalizarea pentru neîndeplinirea baremului din sezonul trecut de Liga 1.

“Am primit vestea cam tîrziu. Noi ne-am pregătit încă din 15 iunie, odată cu echipele din Liga 1. O să ajungem mîine la Bucureşti, e în scurt, dar nu avem ce să facem. Noi avem o problemă de omogenitate.

Sîntem pregătiţi, încercăm să obţinem un rezultat bun cu Dinamo. Noi încercăm să rezolvăm la TAS cu sancţiunea de 14 puncte. Nu e normal să avem penalizare pentru liga a doua, dar noi jucăm în Liga 1”, a declarat antrenorul celor de la ACS Poli.

Sîmbătă de la ora 21.00 este programată partida dintre Dinamo şi ACS Poli Timişoara. Bănăţenii au revenit în Liga 1 după ce Rapid a intrat în faliment.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×