Life

Banca din România care dă câte 100 de lei gratis tinerilor. Ai zero comisioane și posibilitatea de a câștiga și un laptop performant

Banca din România care dă câte 100 de lei gratis clienților are oferte de nerefuzat. Cei interesați au șansa să primească inclusiv un laptop.
31.10.2023 | 08:07
Banca din Romania care da cate 100 de lei gratis tinerilor Ai zero comisioane si posibilitatea de a castiga si un laptop performant
Banca din România care dă câte 100 de lei gratis tinerilor. Sursă foto: Pinterest, monitoruldegalati.ro/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Banca din România despre care vorbim oferă clienților câte 100 de lei gratis. De asemenea, cei interesați au șansa să se bucure și de un laptop performant, gratuit, tot din partea băncii.

Banca din România care dă câte 100 de lei gratis tinerilor

Banca din România care le dă câte 100 de lei gratis clienților este chiar Raiffeisen Bank. Care sunt condițiile de acordare pentru o astfel de sumă și ce avantaje vor avea cei interesați?

ADVERTISEMENT

Conform anunțului făcut de Raiffeisen Bank, persoanele interesate să își deschidă un cont bancar, o pot face într-un mod cât se poate de simplu. Banca din România promite zero comisioane, dar și posibilitatea de a deschide un cont curent 100% online.

Este vorba despre noul Cont Curent Smart. Acesta este conceput special pentru tinerii cu viziune și stil de viață activ. Astfel, oricine are între 18 și 25 de ani poate să își facă un astfel de cont.

ADVERTISEMENT

Care sunt avantajele? Banca din România promite zero costuri. Mai exact, viitorii clienți nu plătesc nicio taxă lunară și nu există nici alte costuri ascunse de care să fie îngrijorați.

În același timp, Raiffeisen Bank oferă și un bonus de 100 de lei în momentul deschiderii contului curent. Banii pot fi folosiți de beneficiari, după bunul plac. Iar un alt detaliu interesant este un laptop extrem de performant.

ADVERTISEMENT

Cum pot să primească clienții un laptop gratuit

Banca din România organizează și o tragere la sorți pentru un Apple MacBook Air. Astfel, odată ce clientul primește cardul Mastercard și descarcă aplicația smart Marker, este înscris în tombolă și are șansa să îl câștige.

Ce alte avantaje mai oferă Raiffeisen Bank clienților săi? În general, banca are o serie de oferte cât se poate de atractive. Astfel, retragerile sunt gratuite la orice bancomat din țară, fără comisioane ascunse.

ADVERTISEMENT

De asemenea, clienții pot realiza plăți instante și totodată pot să și trimită bani instant, fără întârziere. Durează doar zece secunde, iar facilitatea este disponibilă pentru sume de până la 49.999 lei.

Un alt detaliu interesant îl reprezintă recompensele din Smart Market. Orice client de la Raiffeisen Bank poate să se bucure de oferte personalizate, dar și de vouchere, ori de puncte pentru cumpărături sau alte premii atractive.

ADVERTISEMENT