Life

Banca din România care dă câte 500 de lei clienților vechi sau noi! O singură condiție trebuie să îndeplinești

Banca din România care oferă câte 500 de lei clienților vechi sau noi. Trebuie să îndeplinești numai o singură condiție.
04.07.2024 | 17:50
Banca din Romania care da cate 500 de lei clientilor vechi sau noi O singura conditie trebuie sa indeplinesti
Banca din România care le oferă clienților 500 de lei. Ce trebuie să faci. Sursa foto: Freepik, Pinterest/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Banca din România care le oferă câte 500 de lei clienților vechi sau noi. Dacă ai cont deschis la această instituție, trebuie să îndeplinești o singură condiție pentru a putea obține premiul.

Banca din România care dă câte 500 de lei clienților vechi sau noi. Condiția pe care trebuie să o îndeplinești

Băncile din România vin, de multe ori, cu diverse oferte foarte avantajoase pentru clienții lor. Acestea pun diverse premii în joc, iar pentru a intra în posesia lor trebuie îndeplinite, în general, condiții foarte simple.

ADVERTISEMENT

Cei care au cont deschis la Raiffeisen Bank trebuie să știe că au șansa să primească un cadou în valoare de 500 de lei din partea instituției bancare. Ce trebuie să faci, însă, pentru a intra în posesia sumei?

Banca a lansat o ofertă foarte bună, iar clienții se pot bucura de premii mari. Cei care au cont deschi la această bancă trebuie să joace un joc din aplicați Smart Market.

ADVERTISEMENT

Premiile sunt generoase pentru cei care au cont la Raiffeisen și joacă jocul respectiv. Unul dintre premiile puse în valoare presupune un abonament VOYO.

În plus, mai este vorba și despre un alt premiu, și anume un voucher în valoare de 500 de lei, pe care câștigătorii îl vor putea folosi la Decathlon.

ADVERTISEMENT

Totodată, banca le-a mai promis clienților care au cont deschis și alte sute de mii de premii instant. Singura condiție este să joace jocul respectiv, prin care să-și demonstreze abilitățile sportive.

Fiecare client va primi o recompensă, sub o anumită formă, astfel că e bine să profiți de ofertă dacă ai cont la această instituție bancară. Jocul este unul distractiv și poate fi jucat de oricine.

ADVERTISEMENT

“Ești gata să devii superstar ? Joacă acum noul joc în aplicația Smart Market și poți câștiga unul dintre cele 5 abonamente VOYO, 5 vouchere Decathlon de 500 de lei fiecare sau peste 100.000 de premii instant!

Intră în lumina reflectoarelor și demonstrează-ți abilitățile sportive în această competiție palpitantă. Smart Market este aplicația de loializare Raiffeisen Bank care te recompensează pentru fidelitatea ta.

Descarcă aplicația și bucură-te de o gamă largă de oferte, de la reduceri la produse și servicii, la cashback și premii atractive. Hai acum în aplicația Smart Market”, este anunțul făcut de Raiffeisen Bank, potrivit news18.ro.

ADVERTISEMENT