Life

Banca din România care vine cu o oportunitate de neratat pentru clienții săi. Ce pot face aceștia de acum înainte

Banca din România care are o șansă ce nu trebuie trecută cu vederea de nicio persoană. Activitatea pe care o pot desfășura toți oamenii.
25.06.2024 | 00:25
Banca din Romania care vine cu o oportunitate de neratat pentru clientii sai Ce pot face acestia de acum inainte
Banca din România care are o șansă ce nu trebuie trecută cu vederea de nicio persoană. Activitatea pe care o pot desfășura toți oamenii. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Banca din România care vine cu o oportunitate de neratat pentru clienții săi. Ce pot face aceștia de acum înainte. Vestea îi privește direct pe cei care au un cont deschis la această unitate, care este în continuă schimbare.

Banca din România care are o șansă ce nu trebuie trecută cu vederea de nicio persoană. Activitatea pe care o pot desfășura toți oamenii

Banca din România care are o șansă ce nu trebuie trecută cu vederea de nicio persoană. Activitatea pe care o pot desfășura toți oamenii începând din acest moment. Lucrurile vor fi mult mai ușoare pentru clienții români.

ADVERTISEMENT

Compania a anunțat că aplicația dispune de o transformare uriașă. Clienții care au conturi deschise la Banca Transilvania și implicit, se folosesc de aplicația mobilă, vor fi cei mai bucuroși când vor afla acest lucru.

Mai exact, este vorba de o funcție foarte utilă, care se găsește pe aplicația BT Pay și pe care orice utilizator trebuie să o cunoască. Aceștia au acum posibilitatea să își reîncarce cartela telefonului mobil în numai câteva minute.

ADVERTISEMENT

„Ți s-a întâmplat să ai nevoie să îți reîncarci cartela pe loc? Dacă da, trebuie să știi că în BT Pay îți poți face reîncărcarea cartelei din app, în doar câteva minute”, este anunțul făcut de Banca Transilvania, scrie news18.ro.

Cum se face reîncărcarea unei cartele telefonice din BT Pay

Reîncărcarea unei cartele telefonice, fie că este vorba de o cartelă PrePay sau de abonament, se poate face simplu și rapid, direct din aplicația instituției. Clienții Băncii Transilvania trebuie doar să acceseze Internet Banking și apoi să intre în meniul Încar o cartelă.

ADVERTISEMENT

La acest pas se introduce numărul de telefon pentru care se face reîncărcarea și ulterior, se selectează contul plătitor. Se apasă butonul Continuă pentru a se valida plata. Mai mult decât atât, aplicația promite un curs valutar bun.

În momentul de față, Banca Transilvania se alătură celor care au deja această funcție implementată. Printre instituții se numără ING Bank și BCR. În altă ordine de idei, clienții pot utiliza aplicația BT Pay pentru a programa o vizită într-una dintre unitățile Băncii.

ADVERTISEMENT

Pentru a realiza o programare vor trebui să acceseze secțiunea Contact, unde se introduc toate informațiile solicitate. Aplicația BT Pay se activează ușor, în orice unitate BT de pe teritoriul țării noastre.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit...
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit doar pentru că este român. Totul s-a aflat abia acum
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Așa se curăță cel mai ușor peștele. Tehnica e simplă
Așa se curăță cel mai ușor peștele. Tehnica e simplă
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate...
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate a rupt tăcerea: „Fiicei mele i s-a spus din start că trebuie să..”