News

Banca Transilvania, anunț pentru toți clienții! Ce se va întâmpla cu creditele

01.07.2019 | 11:52
Banca Transilvania anunt pentru toti clientii Ce se va intampla cu creditele

Banca Trasilvania, una dintre cele mai importante unități bancare de pe teritoriul țării noastre vine cu un anunț important pentru toți clienții. Mai exact, specialiștii săi au dat publicității noi previziuni în ceea ce privește evoluția creditării pentru anul în curs, dar și pentru 2020 și 2021, iar veștile sunt îmbucurătoare.

Banca Transilvania aduce vești bune privind creditele românilor

Astfel, reprezentanții Băncii Transilvania au constatat o creștere semnificativă a numărului de împrumuturi valabile pentru anii 2019 și 2020, în comparație cu estimările realizate în această primăvară. Noile analize au fost efectuate luând în considerare cele mai recente date financiare.

Mai mult decât atât, cea mai mare unitate bancară la nivel local anticipează un ritm mediu de creștere a creditării cu aproape 6%. În următorii doi ani, acesta va continua să înregistreze majorări semnificative, cu 3,9%, respectiv 3,3%, conform informațiilor furnizate de specialiști.

Mugur Isărescu este aproape de obținerea unui nou mandat în fruntea BNR. Sursa foto: Inquam Photos
Mugur Isărescu este aproape de obținerea unui nou mandat în fruntea BNR. Sursa foto: Inquam Photos

Mugur Isărescu, pe punctul de a obține un nou mandat la conducerea BNR

Banca Națională a României traversează, la rândul său, o perioadă foarte importantă, întrucât mandatul lui Mugur Isărescu în calitate de guvernator expiră în scurt timp. Mai mult decât atât, omul cu cea mai mare vechime într-o astfel de funcție la nivel mondial nu ar spune nu unei extinderi a duratei exercitării sale.

Șansele ca Isărescu să continue la conducerea BNR sunt din ce în ce mai mari, în condițiile în care coaliția PSD-ALDE și-a declarat deja susținerea pentru ca acesta să obțină un nou mandat. Decizia poate părea surprinzătoare, în contextul în care, până nu demult, Mugur Isărescu era văzut drept principalul vinovat pentru problemele economice ale țării noastre.

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că PSD-ALDE susțin candidatura lui Mugur Isărescu

„Discuţia pe care am făcut-o azi ne-a dus la concluzia că vom merge pe reînnoirea mandatului lui Mugur Isărescu, iar în viitorul Consiliu de Administraţie, PSD va avea patru locuri şi ALDE un loc, două PNL şi unul USR” , a declarat Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE.