Simona Halep

Simona Halep și-a făcut un selfie azi-noapte, după victorie, cu posterul său uriaș din Times Square din New York: “Foarte special”

28.08.2019 | 08:47
Simona Halep sia facut un selfie azinoapte dupa victorie cu posterul sau urias din Times Square din New York Foarte special
ADVERTISEMENT

Simona Halep debutează marți la US Open 2019, împotriva lui Nicole Gibbs (locul 37 WTA), una dintre favoritele publicului american, în încercarea de a șterge amintirile neplăcute de la Flushing Meadows. La ultimele două participări, în 2018 și 2017, sportiva noastră a părăsit competiția în mod rușinos, încă din primul tur.


UPDATE 28 august, ora 08:50 / Simon Halep a fost mândră de gestul făcut de Banca Transilvania pentru ea și a postat o fotografie de mulțumire pentru Banca Transilvania pe contul său de Instagram. „Foarte special”, a scris românca în descrierea postării.

ADVERTISEMENT
Mesajul de mulțumire al Simonei Halep pentru mesajul afișat de Banca Transilvania
Mesajul de mulțumire al Simonei Halep pentru mesajul afișat de Banca Transilvania

Simona Halep, reclamă cu steagul României în New York

Până să debuteze pe hardul american, Simona a putut fi admirată chiar în celebrul Times Square din New York,  unde imaginea ei a fost proiectată pe un ecran uriaş. „Our hero!” (n.r. Eroina nostru!), este mesajul reclamei pe care Banca Transilvania i-a dedicat-o celei mai bune jucătoare de tenis din istoria României.

Simona Halep se simte excelent la New York, însă doar atunci când se află în acest oraș în calitate de vizitatoare. Ca sportivă, cel puțin pentru moment, turneul de la Flushing Meadows nu i-a adus rezultate la nivelul celorlalte turnee de Grand Slam. Ba mai mult, a avut parte de numeroase critici, specialiștii catalogând parcursul său din ultimele sezoane drept unul extrem de rușinos, fără nicio victorie în ultimii 2 ani.

ADVERTISEMENT
Nicole Gibbs, adeversara Simonei Halep din primul tur al US Open a învins lupta cu cancerul
Nicole Gibbs, adeversara Simonei Halep din primul tur al US Open a învins lupta cu cancerul

 Nicole Gibbs, adversara Simonei Halep din primul tur al US Open, a fost diagnosticată cu cancer

Nicole Gibbs, adversara Simonei Halep din primul tur al US Open, a trecut recent prin momente cumplite, fiind la un pas să renunțe la tenis. La doar 26 de ani, jucătoarea din Statele Unite a fost diagnosticată cu cancer în urma unui banal control stomatologic. Medicul a descoperit că sportiva are o excrescență în cavitatea bucală, iar ulterior biopsia a arătat că era vorba despre o formă rară de cancer al glandelor salivare. Operația a decurs, din fericire, cu succes, iar sportiva americancă a putut reveni în scurt timp pe teren.

Au trecut 14 zile de la ultima mea masă adevărată şi aştept cu nerăbdare să pot mânca din nou. Medicul mi-a spus că deşi lucrurile nu sunt perfecte acum, trebuie să sărbătorim victoriile de-a lungul drumului. Şi să nu mai ai cancer este una foarte mare. Aşa că sunt recunoscătoare pentru tot sprijinul, vom ajunge la capăt la un moment dat”, a scris Nicole pe contul personal de Facebook, la capătul operației care i-a adus cea mai importantă victorie din viața sa.

ADVERTISEMENT