Fotbal intern

Atac devastator al lui Banciu: ”O să-l SPÎNZURĂM pe Gigi Becali!”

BANCIU ATAC DEVASTATOR LA GIGI BECALI DUPĂ TRAGEDIA DIN COLECTIV. GIGI BECALI a avut mai multe intervenţii după tragedia din Club Colectiv, în care şi-a exprimat compasiunea faţă de tinerii...
03.11.2015 | 00:00
Atac devastator al lui Banciu O sal SPINZURAM pe Gigi Becali

BANCIU ATAC DEVASTATOR LA GIGI BECALI DUPĂ TRAGEDIA DIN COLECTIV. GIGI BECALI a avut mai multe intervenţii după tragedia din Club Colectiv, în care şi-a exprimat compasiunea faţă de tinerii care şi-au pierdut viaţa acolo. Dar a ţinut să şi acuze, spunînd că în club ”erau lucrări demonice, se jucau cu focul şi făceau mişcări satanice!” Radu Banciu nu a ezitat şi l-a ”lovit” încă o dată pe omul de afaceri!

Asistenta care a descris IADUL de la Colectiv a fost AMENINŢATĂ pentru că a vorbit 

BANCIU ATAC DEVASTATOR LA GIGI BECALI DUPĂ TRAGEDIA DIN COLECTIV. „Eu nu vreau să intervin, dar aceasta tragedie m-a făcut şi pe mine să mă uit la tv şi să văd aceste lucruri. Eu voi comenta cum gîndesc: suferinţa părinţilor care îşi îngroapă copiii. Mi se ridică părul şi mă cutremur tot. Să fie învăţare de minte la educaţie, că am şi eu fete şi să mă ierte toata lumea, dar ale mele nu puteau fi acolo niciodată.

Foto cutremurător! Ultimele IMAGINI cu membrii trupei Goodbye to Gravity şi cu mulţi dintre cei care şi-au pierdut viaţa, chiar din #COLECTIV, din timpul concertului!!!

Am văzut nişte filmari de la acele aşa-zise spectacole. Erau lucrări demonice, se jucau cu focul şi făceau mişcări satanice. Să mă ierte trupa care se promova acolo, dar aţi văzut că atunci cînd dansau, ţineau degetele lui Satan? E semnul lui, încornorarea. Copiii, săracii, nu conştientizau, ci doar conducătorii”, declara Gigi Becali a doua zi după tragedia în care au murit 30 de oameni.

GIGI BECALI. ”Este ultimul om!”

BANCIU ATAC DEVASTATOR LA GIGI BECALI DUPĂ TRAGEDIA DIN COLECTIV. Radu Banciu a avut o reacţie virulentă la adresa autorităţilor, dar nu a uitat să-i răspundă şi lui Gigi Becali.

Asistenta care a descris IADUL de la Colectiv a fost AMENINŢATĂ pentru că a vorbit 

BANCIU ATAC DEVASTATOR LA GIGI BECALI DUPĂ TRAGEDIA DIN COLECTIV. “S-a ajuns la 30 de morţi, 90 de persoane ar fi într-o stare gravă şi se vorbeşte că 30-35 sînt în stare critică. Acum nu ştim ce înseamnă stare critică. Nici medicii nu ştiu pentru că aceste arsuri evoluează diferit şi nu seamănă cu nici o altă afecţiune.

BANCIU ATAC DEVASTATOR LA GIGI BECALI DUPĂ TRAGEDIA DIN COLECTIV. Apoi mai este o întrebare: mai contează dacă cei care se află acum în spital scapă vii din acest accident? Ce va fi viaţa lor de aici înainte? Mi-ar plăcea să scape din ăştia 89, chiar în situaţia în care unii sînt orbi, alţii sînt mutilaţi pe viaţă. Aş vrea să văd şi eu, e un test interesant, care va fi solidaritatea faţă de aceşti oameni pînă la sfîrşitul vieţii lor. Va exista o reverenţă din partea statului român? Mă îndoiesc, deşi eu găsesc că aşa ar fi firesc.

Legătura incredibilă dintre Ilie Năstase şi unul dintre EROI!

BANCIU ATAC DEVASTATOR LA GIGI BECALI DUPĂ TRAGEDIA DIN COLECTIV. Oamenii ăştia nu au nici o vină. Bine, o să-l spînzurăm pe Gigi Becali la un moment dat, dar chiar şi aşa nu ne interesează. V-am spus de atîtea ori că este un cretin? Că este ultimul om? M-am bătut pentru asta ca un leu? Sînt singurul? Absolut! I-am umilit familia de cîte ori am putut? Aţi văzut de ce? Omul ăsta a venit şi a spus că ăştia erau Satana şi că au păţit-o aşa pentru că s-au dus la un concert de rock, că Dumnezeu i-a plesnit. Ne-am lămurit cu dobitocul ăsta? Deci nu mă interesează ce se va întîmpla cu el”, a fost comentariul lui Banciu, potrivit dcnews.ro.

 

Tags: