News

Bancomat aruncat în aer, la Arad. Suma uriașă furată de hoți

Incident grav raportat vineri dimineața în județul Arad, acolo unde un bancomat a fost aruncat în aer. Hoții au furat o sumă uriașă.
05.07.2024 | 12:49
Bancomat aruncat in aer la Arad Suma uriasa furata de hoti
Hoții au aruncat în aer un bancomat, în Arad. Au furat o sumă uriașă. Sursa foto: aradon.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vineri, 5 iulie 2024, la primele ore ale dimineții, un bancomat al unei importante bănci a fost aruncat în aer, în județul Arad. Hoții au reușit să sustragă sute de mii de lei din unitatea bancară.

Hoții au aruncat în aer un bancomat, în Arad. Au furat o sumă uriașă

Un nou incident grav a fost raportat în vestul țării, în județul Arad. În cursul acestei dimineți, un atac a fost consemnat la un bancomat din localitatea Șiria. Aparatul a fost aruncat pur și simplu în aer.

ADVERTISEMENT

În zonă a izbucnit și un incendiu. Alarma a pornit automat, iar polițiștii au intervenit de urgență. A fost însă prea târziu pentru ca hoții să fie prinși. Ei au fugit cu o importantă sumă de bani.

Primele cercetări ale oamenilor legii au ajuns la concluzia că a fost vorba de un jaf bine calculat. Se pare că atacatorii au produs explozia cu ajutorul unui gaz special.

ADVERTISEMENT

Ei au distrus într-o primă fază ATM-ul, nu însă si banii, care au dispărut din aparat. Într-o primă fază, surse din rândul anchetatorilor au vorbit de aproximativ 10.000 de euro dispăruți.

”A fost constituită echipa operativă extinsă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Arad, polițiști criminaliști și alți specialiști, pentru efectuarea cercetării la fața locului”, a explicat IPJ Arad.

ADVERTISEMENT

Prejudiciul ar fi însă unul mult mai mare. În jurul prânzului, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad a anunțat că din bancomatul de la Șiria lipsesc 200.000 de lei, notează Aradon.

“Din administrarea probelor, până în acest moment, sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de furt calificat. Din bancomat au fost sustrași 200.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Prejudiciul total urmează a fi stabilit. Având în vedere particularitățile acestui caz, cercetările urmează a fi preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”, au anunțat anchetatorii.

În cursul acestei zile, în localitatea din Arad va ajunge și o echipă de specialiști din cadrul Direcției Investigații Criminale, pentru a acorda sprijin în derularea anchetei.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși