Fotbal intern

Bancu are emoţii înainte de meci: “Avem un complex în fața Stelei”

11.05.2018 | 15:29
Bancu are emotii inainte de meci Avem un complex in fata Stelei

Nicuşor Bancu are emoţii înainte de partida de pe “Ion Oblemenco”, împotriva celor de la FCSB. Ce zice jucători oltenilor.

Elevul lui Devis Mangia a prefaţat meciul şi spune că adversarul are un lot mai bun decât ei: “Steaua are un lot mai bun ca al nostru, cumpără tot ce este mai bun din România, plus că în fiecare an s-a luptat la titlu. Noi nu ne-am gândit la un astfel de obiectiv până pe final, e vorba de titlu, apoi am avut ceva șanse, pe care însă le-am irosit, așa că acum ne concentrăm doar la locul trei. Așa că Steaua rămâne o echipă puternică, bazată pe jucători de valoare.

Nicuşor Bancu are emoţii înainte de Craiova – FCSB

Știu că nu avem nicio victorie contra lor, așa că putem spune că avem un complex în fața Stelei. Noi am și vorbit între noi de faptul că am făcut meciuri bune cu celalte echipe, numai cu Steaua, nu! Am reușit un singur egal pe Arena Națională, dar sper să vină și acel moment în care să-i încurcăm și mai ales acum când le este lumea mai dragă.

Finala Cupei este pe al doilea plan, deocamdată ne gândim să nu pierdem locul 3, pentru că ar fi păcat, mai ales că am stat cred că totul anul pe această poziție din clasament. Suntem la mâna noastră, trebuie să câștigăm cât mai multe puncte în aceste două meciuri, pentru ca Astra și Viitorul să nu ne depășească. Știu că publicul își dorește o victorie cu Steaua și noi ne dorim același lucru, la fel și steliștii. Dar, noi jucăm acasă, suntem neînvinși așa că avem prima șansă”, a spus Nicuşor Bancu.

Şi Devis Mangia a vorbit despre acest duel şi s-a declarat contrariat de faptul că nu se joacă toate meciurile din play-off la aceeaşi oră. Partida Craiova – FCSB se va juca luni, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE TEXT pe FANATIK.RO.