Fotbal intern

Bancu, ofertă de milioane de euro de la PSV. Cât cere Rotaru!

27.06.2018 | 11:09
Bancu oferta de milioane de euro de la PSV Cat cere Rotaru

Bancu, ofertă de milioane de euro de la PSV. Internaţionalul oltenilor, Nicuşor Bancu, 25 de ani, este cel mai vechi component din lotul lui CSU Craiova de când Mihai Rotaru a demarat proiectul echipei din Liga 1 Betano susţinut de Primăria din Bănie.

Încet dar sigur Nicuşor Bancu a devenit ultimul mohican din generaţia jucătorilor cu care Mihai Rotaru a plecat la drum. Adus în Bănie în 2014, la un an după ce patronul oltenilor demarase proiectul în Liga 2 susţinut de Primăria din Bănie, internaţionalul oltenilor a declarat înainte de plecarea în cantonamentul din Austria că îşi doreşte ca în această vară să se transfere la un club din străinătate.

Bancu, ofertă de milioane de euro de la PSV. Cât cere Rotaru!

Dorinţa lui Nicuşor Bancu a venit şi după ce a aflat din presă că Băluţă s-a transferat la Slavia Praga. “Nu am ştiut nimic de Băluţă, dar vă spun sincer că nu ştiam nici de Screciu. Bravo lor! Băluţă era şi colegul meu de cameră când intram în cantonamente, dar nu am ştiut că pleacă la Slavia Praga. Mă bucur pentru el, dar cred că a venit vremea ca la iarnă să plec şi eu de la Craiova. Am deja patru ani la această echipă şi cred că a venit timpul să joc şi eu într-un campionat mult mai puternic. Acum plec în cantonament cu Craiova şi vom vedea ce o să fie pe viitor”, a spus Bancu.

Însă FANATIK.RO a aflat că pe adresa clubului din Bănie au venit între timp şi câteva oferte sau au fost şi unele tatonări despre un posibil transfer al lui Bancu de la Craiova încă din această vară. Una dintre cele mai concrete oferte pe care Nicuşor Bancu le are la această oră este venită din partea celor de la PSV Eindhoven, dar Mihai Rotaru a solicitat pentru ca acest transfer să se parafeze suma de 4 milioane de euro. Însă batavii sunt dispuşi să ofere doar 2.000.000 de euro sau cel mult 2.500.000 de euro. Urmează ca în zilele următoare lucrurile să se clarifice şi în legătură cu o eventuală plecare a lui Bancu la o altă formaţie. Chiar şi un scouter de al lui AC Milan s-a interesat în Bănie despre o posibilă sumă de transfer pentru internaţionaliul oltenilor, dar ulterior conducerea clubului italian nu a mai făcut nici o ofertă concretă.

În trecut Nicuşor Bancu a trecut prin clipe grele, după ce la sfârşitul lunii octombrie 2014 a fost operat pentru fractură de tibie şi peroneu. Internaţionalul oltenilor fusese accidentat de către Şeroni, cel care pe atunci juca pentru Viitorul Constanţa, în partida de pe Oblemenco împotriva Craiovei.