Fotbal intern

“Cioară împuțită!” :o Bancu se apără după acuzele de rasism dinspre Viitorul: “Ne-am înjurat, dar nu cred că am zis asta”. Reacția lui Pițurcă: “Nu accept așa ceva”

30.09.2019 | 23:49
Cioara imputita o Bancu se apara dupa acuzele de rasism dinspre Viitorul Neam injurat dar nu cred ca am zis asta Reactia lui Piturca Nu accept asa ceva

Acuzat de Bogdan Țîru și de Cătălin Anghel că a avut o ieșire rasistă la adresa olandezului de la Viitorul, Bradley de Nooijer, căpitanul Universității Craiova, Nicușor Bancu, spune că au existat injurii, însă nu ar fi spus cuvinte rasiste.

Bancu se apără după acuzele Viitorului: “Ne-am înjurat, dar nu cred că am zis așa ceva”

Nicușor Bancu a comentat și el incidentul din prima repriză a meciului Universitatea Craiova – Viitorul. Căpitanul oltenilor admite înjurăturile, dar infirmă ieșirile rasiste.

”Nu cred că am spus așa ceva. A fost un clinci acolo cum este la fotbal. Ca și căpitan, am încercat să merg să îi despart, el se luase de Martic sau cine era acolo. M-am băgat mai mult în De Nooijer să îl lase. Au fost înjurături, dar nu am spus așa ceva. Toate înjurăturile au plecat de la banca de rezerve, că a lor era acolo.”, a spus jucătorul oltenilor

Reacția lui Pițurcă: “Nu accept așa ceva”

Victor Pițurcă, antrenorul Craiovei, spune că nu a văzut faza și nu crede că Bancu ar fi spus așa ceva. Cu toate acestea, fostul selecționer spune că nu acceptă astfel de ieșiri dacă ele au loc: ”Nu am văzut faza, nu cred că a putut să zică așa ceva. E căpitanul nostru, e un jucător aprig. O să stau de vorbă cu el. Nu pot să trec ușor peste astfel de gesturi dacă ele au loc”.

Președintele Craiovei, Sorin Cîrțu, este și el de partea lui Bancu: ”Sunt consternat că după așa un meci frumos se face procesul lui Nicușor Bancu. Am coborât la vestiare și l-am întrebat dacă e adevărat. A zis că nu e nimic adevărat. Cine spune asta? Anghel cu Țîru? Anghel l-a înjurat pe Șovre. Nu l-a dat afară? El spune că nu e adevărat”