Carousel hot news

Francezii îi fac portretul lui Bănel: “E rrom şi e mîndru!”

În condiţiile unei concurenţe puternice la Saint-Etienne, Bănel Nicoliţă a ales să meargă la nou-promovata Nantes, semnînd sub formă de împrumut pe o perioadă de un sezon. ...
02.09.2013 | 19:31
Francezii îi fac portretul lui Bănel:

În condiţiile unei concurenţe puternice la Saint-Etienne, Bănel Nicoliţă a ales să meargă la nou-promovata Nantes, semnînd sub formă de împrumut pe o perioadă de un sezon.

Site-ul France 3, din departamentul Loire, le-a făcut deja cunoştinţă suporterilor “canarilor” cu noua achiziţie. Astfel, jucătorul român este atent analizat atît prin prisma calităţilor sportive, cît şi a celor personale.

“Este originar din Brăila, localitate din sud-estul României, avînd şase fraţi. Apartine comunităţii rromilor şi susţine acest lucru cu mîndrie. Este singurul rrom care a evoluat pentru naţionala României la EURO 2008 şi, totodată, primul rrom din istoria fotbalului francez care a reuşit să marcheze în Ligue 1”, informează sursa citată.

În acelaşi timp, jurnaliştii francezi vorbesc despre realizările fotbalistului român. “De cînd evolua pentru Steaua, starea sa de spirit, combativitatea şi performanţele de pe teren i-au adus un suport uriaş din partea publicului. Cînd execută lovituri libere este  incredibil de precis! Gruparea din Nantes trebuie să profite de calităţile tehnice pe care le are în banda dreaptă”, anunţă aceeaşi sursă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri