ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Bănel a făcut pace cu tatăl său! Dialog EMOŢIONANT

Gest fabulos facut de fotbalist inainte de marele de eveniment de duminica! Banel Nicolita s-a impacat cu tatal sau, i-a cumparat costum si l-a invitat la nunta sa! Citeste declaratiile pline de...
Autor: Ionuţ Cataramă | 14.06.2014 | 09:07
Bănel a făcut pace cu tatăl său! Dialog EMOŢIONANT
Bănel şi tatăl său.

Gest fabulos facut de fotbalist inainte de marele de eveniment de duminica! Banel Nicolita s-a impacat cu tatal sau, i-a cumparat costum si l-a invitat la nunta sa! Citeste declaratiile pline de emotie.

ADVERTISEMENT

Duminica, Banel Nicolita se va cununa si religios cu aleasa inimii sale, Cristina. Simpaticul fotbalist si frumoasa lui sotie au impreuna o fetita de aproape un anisor, pe nume Amalia Ioana. Nunta va avea loc la Braila si se anunta a fi un eveniment grandios pentru micutul oras de pe malul Dunarii.

Inainte de a petrece insa, Banel a facut un gest emotionant fata de tatal sau. “L-am sunat pe tatal meu si l-am scos la masa in oras. Acolo i-am explicat ca este foarte important pentru mine sa-l am alaturi la acest eveniment, iar el, cu lacrimi in ochi, mi-a spus ca e mai bine pentru toata lumea sa nu vina. Eu o sa vorbesc si cu mama mea si sper sa se rezolve totul, iar tata sa vina si el la nunta. Eu deja i-am luat costum! Orice s-ar intampla, eu voi continua sa-l sprijin pe acest om”, ne-a spus in exclusivitate Banel Nicolita.

Internationalul roman nu si-a uitat niciodata tatal, chiar daca acesta si-a abandonat familia cand Banel avea doar 11 ani.

ADVERTISEMENT

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!