Sport

Bănel Nicoliță a dezvăluit cine l-a convins să plece de la CS Făurei: „Mi-a dat totul peste cap!”

Bănel Nicoliță, fostul mijlocaș important al celor de la FCSB, a dezvăluit cine l-a convins să plece de la CS Făurei și să-și deschidă o academie de fotbal în București.
05.04.2022 | 17:44
Banel Nicolita a dezvaluit cine la convins sa plece de la CS Faurei Mia dat totul peste cap
Bănel Nicoliță, fostul mijlocaș important al celor de la FCSB, a dezvăluit cine l-a convins să plece de la CS Făurei și să-și deschidă o academie de fotbal în București
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a investit foarte mulți bani la CS Făurei, însă, într-un final, a decis că cel mai bine este să plece de la echipa din localitatea natală. Recent, fostul fotbalist s-a confruntat cu mari probleme financiare, despre care FANATIK a scris în exclusivitate.

Bănel Nicoliță a dezvăluit cine l-a convins să plece de la CS Făurei

Bănel Nicoliță susține că un suporter de FCSB este cel care l-a convins să-și deschidă o academie de fotbal.

ADVERTISEMENT

„Vă spun sincer, am stat vreo oră pe Tik Tok și un suporter de la FCSB mi-a propus: de ce nu faci o școală de fotbal, că oricum tu iubești fotbalul, iubești copiii, am văzut că ai investit foarte mulți bani la Făurei.

Am stat o zi, două, trei și zic: bă, ăștia chiar au dreptate. Și mi-a dat totul peste cap, am zis că nu mă mai gândesc la Făurei, chiar nu mă mai duc, îmi dau demisia de azi.

ADVERTISEMENT

A fost ultimul meci săptămâna trecută, am terminat cu Făurei, cu tot ce e acolo, le-am spus la băieți că voi pleca pentru că visul meu este să duc acești copii către echipele mari”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru Digi Sport.

Totodată, fostul fotbalist a dezvăluit că FCSB va avea prioritate în a transfera jucători de la academia sa: „Cu siguranță, ei au prioritate, dar vom vedea unde se vor duce copilașii, unde își doresc și ei și ce cluburi îi vor. Cu siguranță vor crește într-un mediu bun”.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță: „Am vorbit cu Petre Marin acum câteva zile”

În încheiere, Bănel Nicoliță a vorbit despre faptul că Petre Marin, fostul său coleg de la FCSB, i-a povestit cât de frumos este să antreneze copiii.

„Azi va fi prima zi în care se vor înscrie, sunt copii între 5 și 11 ani. E primul meu proiect și am emoții foarte mari, dar mă bucur că m-a inspirat acel suporter și visul ăsta chiar îl aveam de câțiva ani, după ce m-am lăsat de fotbal.

ADVERTISEMENT

Dacă am apucat să merg la Făurei, mi-a fost greu să fac și acadmie la București, nu puteam să le fac pe amândouă. Am vorbit cu Petre Marin acum câteva zile, mi-a zis cât de plăcut și de frumos este să antrenezi copilașii.

Important e să începi de jos, pas cu pas, știți că eu sunt un luptător, îmi doresc să fac lucrurile frumos, liniștit, fără nebunie, să îi ajut pe acești copii minunați și, de ce nu, să îmi fac și un teren mare care să fie al meu.

Sunt ok acum din punct de vedere financiar, mi-am revenit cât de cât, important e să fiu sănătos, la fel și familia mea”, a încheiat Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT