Sport

Bănel Nicoliță a spus totul despre relația cu Vica Blochina, fosta amantă lui Victor Pițurcă: „E un om foarte OK”

Bănel Nicoliță, fostul jucător al FCSB, a vorbit despre relația cu Vica Blochina, fosta amantă a antrenorului său, Victor Pițurcă.
23.09.2022 | 18:59
Bănel Nicoliță a divorțat de soția sa, Cristina, după 8 ani de căsnicie. Sursă foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a fost prima care a vorbit despre relația cu Bănel Nicoliță, iar fostul mijlocaș a vrut să lămurească și el lucrurile.

Bănel Nicoliță, primele declarații despre Vica Blochina: „Dacă eu ies cu cineva sa mănânc sau să beau un pahar sunt automat cu acea persoană”

Bănel Nicoliță neagă orice relație cu Vica Blochina, fosta amantă a antrenorului său, Victor Pițurcă: „Vica e un om foarte ok din toate punctele de vedere. Nu înseamnă că dacă eu ies cu cineva să mănânc sau să beau un pahar sunt automat cu acea persoană”.

ADVERTISEMENT

Divorțat de soția sa, Cristina, Bănel a dezvăluit că relația sa cu Vica este strict una amicală: „În afară de o prietenie adevărată, un respect deosebit față de un om bun, nu există altceva. Nu există așa ceva între mine și Vica”.

Nicoliță a fost extrem de deranjat de informațiile care au apărut în presă și de aceea a și ținut să lămurească acest subiect: „Nu există niciun interes la nimeni în afară de o prietenie și o relație frumoasă între noi. Lumea este foarte rea și fiecare gândește cum vrea el, de aceea am acceptat să spun că nu e nimic adevărat, nu există. Credeți-mă”, a declarat fostul fotbalist pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Vica Blochina despre relația cu Bănel Nicoliță: „Am petrecut o săptămână împreună”

Vica Blochina a dezmințit și ea o posibilă relație cu Bănel Nicoliță, însă a recunoscut că s-au apropiat mai mult după ce au concurat în emisiunea „Splash! Vedete la apă”: „Ne știam mai de mult, dar ne-am împrietenit așa foarte mult la Splash, ne-am împrietenit cu toată gașca, nu numai cu el, știi”.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a fost impresionată de popularitatea fostului jucător al echipei naționale a României: „Dacă tot am petrecut o săptămână împreună, am ieșit în oraș și am văzut cât de tare este iubit omul de lume”.

ADVERTISEMENT

Vica l-a lăudat pe Bănel, pe care îl consideră mai mult decât un fotbalist de valoare: „Cine nu-l știe pe Bănel Nicoliță, legenda României?! Este un băiat foarte mișto, e un om foarte bun”.

Vica Blochina, despre calitățile lui Bănel Nicoliță: „E un suflet foarte bun. E înnebunit după copii”

Vica Blochina apreciază cel mai mult la Bănel Nicoliță faptul că e sufletist: „E un suflet foarte bun Bănel, un om foarte bun. E înnebunit după copii, are și școala aia de copii și se vede că e un suflet bun”.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV se înțelege de minune că Bănel Nicoliță: „Pur și simplu ne-am împrietenit.  Pur și simplu eram pe același vibe. Eram pe aceeași caterincă, pe același glume”.

ADVERTISEMENT