Fotbal intern

Bănel Nicoliță, amintiri de poveste din perioada FCSB! Dezvăluiri despre Gigi Becali

08.03.2019 | 12:55
Banel Nicolita amintiri de poveste din perioada FCSB Dezvaluiri despre Gigi Becali

Fostul fotbalist Bănel Nicoliță a povestit mai multe amintiri din perioada în care juca la FCSB și a mărturisit că în acea perioadă finanțatorul Gigi Becali nu se băga la echipă și venea doar să-i salute pe jucători. Fostul fotbalist a declarat că nu i-a venoit să creadă când a încasat pentru prima dată 10.000 de euro și a precizat că și-ar dori ca Armata și Becali să ajungă la o înțelegere și să încheie disputa.

Bănel Nicoliță, amintiri de poveste din perioada FCSB: ” Becali nu se băga la echipă”

”Gigi Becali venea la echipă doar să ne salute, să ne ureze baftă şi cam atât. Nu intra în vestiar să spună că x joacă sau y e pe bancă. N-a existat niciodată o asemenea situaţie cât am jucat eu. Îmi pare rău că acum nu merg lucrurile aşa cum mi-aş dori şi eu ca suporter”, și-a amintit Bănel Nicoliță un episod din perioada când evolua la FCSB.

Fostul mijlocaș a rememorat și momentul în care a primit 10.000 de euro: ”Când am primit prima dată 10.000 de euro i-am numărat de 10.000 de ori. Ba imi ieşea prea mult, ba prea puţin. Important e că am rămas modest, am rămas la fel şi m-am gândit mereu că pot să dau mai mult şi în spatele meu erau mulţi suporteri”.

Bănel Nicoliță aclamat de suporteri în perioada când juca pentru FCSB
Bănel Nicoliță aclamat de suporteri în perioada când juca pentru FCSB

”Noi și suporterii Stelei nu mai înțelegem nimic”

”E păcat că nu s-a ajuns la o înțelegere. Noi, cei care am jucat pentru Steaua, și suporterii nu mai înțelegem nimic. Noi și suporterii suferim cel mai mult. Eu am jucat pentru Steaua din 2005. Eu îi respect pe toți, sunt oameni care investesc enorm. Nea Gigi știți că este singurul om care investește foarte mulți bani, care cumpără de la cluburile care au nevoie de acei bani și care depind de Steaua. Spuneți-mi în ultimii 10 ani ce club a mai investit în jucători”, a spus Nicoliță despre scandalul dintre FCSB și CSA Steaua.

FCSB și CSA Steaua se luptă de mai mulți ani în instanță pentru palmaresul echipei Steaua București. Juristul Florin Talpan, reprezentatul Armatei în acest conflict, a venit la ultima înfățișare cu un act care este o solicitare către Armată făcută de FC FCSB, pentru a i se permite folosirea unui simbol grafic istoric. La finalul lunii februarie, Florin Talpan a avut un mesaj dur pentru Gigi Becali.