Fotbal intern

Bănel Nicoliță, amintiri din prima zi în vestiarul FCSB-ului: „Uite, vrea să vorbească Mirel cu tine. Eram transpirat, galben!”

02.06.2020 | 16:31
Banel Nicolita amintiri din prima zi in vestiarul FCSBului Uite vrea sa vorbeasca Mirel cu tine Eram transpirat galben
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, fostul mijlocaș al FCSB-ului, a rememorat primul contact cu vestiarul FCSB-ului în ianurie 2005 și a povestit cât de emoționat era când a avut primul dialog cu Mirel Rădoi, căpitanul de atunci al „roș-albaștrilor”.

Amintirile lui Bănel Nicoliță despre prima zi în vestiarul FCSB-ului

Bănel Nicoliță, unul dintre cei mai simpatici fotbaliști care a evoluat vreodată pentru FCSB, a povestit cum a decurs prima zi în vestiarul FCSB-ului: „A fost o zi foarte grea, din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Am avut emoţii foarte mari. Am coborât din tren, a venit Radu Paligora şi m-a dus la vizita medicală. Când i-am văzut acolo pe toţi nu puteam să mai vorbesc”.

Cum l-a influențat Mirel Rădoi să semneze cu FCSB

Bănel Nicoliță a dezvăluit cum l-a convins Mihai Stoica să semneze cu FCSB, iar managerul general al echipei l-a sunat pe Mirel Rădoi, căpitanul formației din Ghencea, pentru a vorbi cu Bănel:

ADVERTISEMENT

„Pentru mine a fost o bucurie imensă când mi l-a dat la telefon, când am semnat cu Steaua, pe 5 ianuarie 2005. Meme Stoica l-a sunat pe Mirel, ‘uite vrea şi Mirel să vorbească cu tine’”.

„Eram transpirat tot, galben. Mi-a zis ‘vino la Steaua, că e un club serios’. Bineînţeles că nici nu mă gândeam, am semnat cu ochii închişi. După ce am ieşit din birou, ‘băi am vorbit cu Mirel Rădoi, sunteţi nebuni?'””, a mai spus Bănel Nicoliță pentru telekomsport.ro.

ADVERTISEMENT

„Coman, Tănase și Man îmi plac foarte mult! Sunt buni, au început, ce-i drept, prost sezonul, dar și-au revenit. Încă nu sunt pregătiți să joace din trei în trei zile, dar vor crește și vor demonstra că au valoare”, a spus Bănel Nicoliță despre favoriții săi de la FCSB.

„Steaua a jucat, joacă și va juca numai pentru locul 1. Locurile doi și trei nu există”, a mai declarat fostul internațional.

ADVERTISEMENT

„Mi-a fost foarte greu. Cred că vreo două săptămâni nu am putut să dorm. Zi de zi eram bezmetic. Nu mai aveam chef nici să mânânc, nici să dorm”, a mai spus Bănel amintindu-și cu durere autogolul de pe „Santiago Bernabeu”.

ADVERTISEMENT