Sport

Bănel Nicoliță s-a întors din America, unde plecase din cauza datoriilor la cămătari! Ce planuri are fostul internațional cu CS Făurei

Bănel Nicoliță s-a întors acasă. Fotbalistul a jucat din nou pentru CS Făurei după ce în ultimele luni s-a autoexilat din cauza datoriilor pe care le are la cămătari.
30.11.2021 | 12:10
Banel Nicolita sa intors din America unde plecase din cauza datoriilor la camatari Ce planuri are fostul international cu CS Faurei
Bănel Nicoliță a realizat un interviul pentru FANATIK chiar în vestiarul de la Făurei
ADVERTISEMENT
30-11-2021
10:06

Bănel Nicoliță s-a întors la CS Făurei și vrea să ducă echipa în Liga 2

Fostul internațional Bănel Nicoliță a revenit în România după ce în ultimele luni s-a autoexilat în Statele Unite din cauza datoriilor la cămătari, așa cu FANATIK a dezvăluit în exclusivitate în luna octombrie.

Nicoliță a vorbit despre planurile de viitor. Nu renunță la proiectul de la CS Făurei, ba chiar visează să construiască un club puternic în orașul în care s-a născut.

”M-am reîntors la CS Făurei pentru a continua proiectul început. Avem sponsori și îmi doresc să ajungem în Liga a 2-a”, a spus Bănel Nicoliță pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Fostul internațional Bănel Nicoliță s-a întors în România și la CS Făurei, echipa pe care a și finanțat-o înainte să fugă din cauza datoriilor la cămătari.

Întoarcerea fotbalistului a stârnit atât de multă emulație încât meciul CS Făurei – Viitorul Ianca (3-3) a fost transmis în direct pe canalul de Youtube – ”Religia sportului”.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, revenire cu noroc pentru Făurei

Fostul stelist a jucat tot meciul la revenirea la CS Făurei și chiar a fost decisiv în stabilirea rezultatului final. Fostul internațional a centrat perfect pentru golul de 3-3.

Bănel Nicoliță este legat sentimental, dar și financiar de echipa din orașul natal, CS Făurei. Fostul internațional a ”pompat” sume importante de bani pentru a readuce clubul în eșalonul al treilea.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor Nicoliță a investit sute de mii de euro în echipă, și tot pentru CS Făurei ar fi ajuns să împrumute bani de la cămătari, lucru ce a dus la fuga lui din țară.

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă din luna octombrie, Bănel Nicoliță s-a autoexilat din cauza problemelor cu cei de la care a împrumutat aproximativ 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional a început să investească în CS Făurei încă din 2017, dar această îndeletnicire i-a creat numai necazuri. În ultimele luni s-a ascuns în SUA unde a lucrat în construcții pentru a aduna bani ca să-și plătească datoriile către interlopi.

Ultima declarație a fostului internațional

La trei zile după ce FANATIK a dezvăluit în exclusivitate problemele pe care Bănel Nicoliță le are cu cămătarii, fostul internațional a contactat redacția site-ului nostru și a oferit ultima declarație.

ADVERTISEMENT

”Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație!

Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni.

Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează!”, a declarat Bănel Nicoliță în exclusivitate pentru FANATIK.

Fostul internațional și-a menținut poziția și a refuzat să vorbească cu reprezentanții presei după revenirea la CS Făurei.

ADVERTISEMENT