Sport

Întors din SUA, Bănel Nicoliță face „revoluție” la Făurei. „Vom înlocui majoritatea covârșitoare a lotului”

Bănel Nicoliță s-a întors din SUA și are planuri mari la Făurei: țintește promovarea în Liga a doua cu un lot nou și fratele său în funcția de președinte.
14.12.2021 | 11:25
Intors din SUA Banel Nicolita face revolutie la Faurei Vom inlocui majoritatea covarsitoare a lotului
Fostul internațional pregătește schimbări importante la echipa din localitatea natală. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După revenirea din Statele Unite ale Americii, Bănel Nicoliță vrea să transforme CS Făurei într-o candidată serioasă la promovarea în liga a doua. Prin urmare, pauza competițională va aduce o serie de schimbări importante, atât la nivelul lotului, cât și în staff-ul administrativ. Prima decizie a fost luată în urmă cu o lună, când fratele său – Aurel Nicoliță – a preluat postul de președinte.

Pentru moment, echipa din localitatea natală a fostului internațional are doar opt puncte și se zbate în jumătatea inferioară a clasamentului. „Lanterna roșie” este, însă, Sportul Chișcani, care nu a reușit să obțină nici măcar un punct.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță taie în carne vie la Făurei. Majoritatea jucătorilor din lot sunt pe picior de plecare

Finalul turului din seria a doua a ligii a treia de fotbal ne surprinde echipa pe un loc nu tocmai mulțumitor, poziția a opta din zece. Acest lucru, plus alte multe detalii legate de situația financiară a clubului și dorința de performanță a noului președinte l-au determinat pe Aurel Nicoliță să ia anumite decizii privind viitorul clubului.

O majoritate covârșitoare din lotul echipei va fi înlocuită pentru retur și vor fi selecționați jucători care vor da dovadă de seriozitate, implicare trup și suflet în joc și, mai ales, maturitate și caracter în afara activității sportive.

ADVERTISEMENT

S-au început tratativele cu un nou sponsor al echipei, cu cele două companii pe care le deține. Este un partener de nădejde care își dorește să sponsorizeze performanța, ca și noi.

Împreună cu același partener ne-am hotărât să participăm la campania FII MAI BUN, inițiată de Consiliul Școlar al elevilor Făurei, din cadrul Liceului George Vâlsan.

ADVERTISEMENT

Vom sponsoriza la rândul nostru această campanie, știm ce înseamnă să fii copil, știm ce înseamnă să nu ai un cadou de sărbători și știm ce înseamnă să treacă iarna fără un zâmbet pe față”, se arată în comunicatul publicat pe rețelele de socializare.

Cum și-a motivat fostul mijlocaș al FCSB-ului „fuga” peste ocean: „Asta vreau să știe lumea”

Contactat de FANATIK pentru a comenta pe marginea dezvăluirilor făcute în ediția din octombrie a revistei glossy, conform cărora ar fi „fugit” în Statele Unite ale Americii de teama cămătarilor, Bănel Nicoliță a confirmat plecarea, dar a dat asigurări că nu se confruntă cu asemenea probleme.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, aceasta este ultima mea declarație!

Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni.

Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează!”, a declarat fostul mijlocaș al FCSB-ului, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT