Sport

Rivalitatea Steaua – Dinamo a fost dată uitării. Bănel Nicoliță vrea antrenor la Făurei un fost jucător emblematic al ”câinilor”

Fostul internațional Bănel Nicoliță nu se lasă. A revenit la CS Făurei și și-a propus să promoveze în eșalonul secund. Prima lovitură va fi la nivelul băncii tehnice. Un dinamovist e favorit pentru funcția de antrenor.
11.01.2022 | 17:15
Rivalitatea Steaua  Dinamo a fost data uitarii Banel Nicolita vrea antrenor la Faurei un fost jucator emblematic al cainilor
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță nu uită unde a făcut primii pași spre fotbalul de înaltă performanță. În 2018 s-a alăturat echipei din orașul natal, CS Făurei, pe care a și finanțat-o.

Problemele financiare l-au obligat să părăsească pentru scurt timp țara, dar a revenit și vrea să dea lovitura. A uitat de rivalitate și vrea să promoveze în Liga 2 cu un dinamovist pe bancă.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță: ”Mi-am propus să colaborez doar cu oameni serioși”

CS Făurei este o poveste ”de dragoste” cu năbădăi pentru fostul stelist Bănel Nicoliță. A investit aproape toți banii pe care i-a câștigat în fotbal și și-a pierdut familia.

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate în luna octombrie, Nicoliță avut probleme și cu cămătarii, de la care a împrumutat bani, tot pentru echipa la care este și jucător și investitor.

ADVERTISEMENT

A fugit în SUA, dar nu a putut sta departe de echipa pe care visează să o ducă cel puțin până în eșalonul al doilea al țării. La sfârșitul anului trecut a revenit în țară și la CS Făurei.

Nicoliță pare să fi găsit un nou investitor, iar situația favorabilă îi dă dreptul să viseze la promovarea în liga a doua. Fostul stelist negociază cu fostul lui mare rival Florentin Petre pe care îl vrea antrenor.

ADVERTISEMENT

”Deocamdată suntem în tratative. Bineînțeles că mi-ar plăcea să lucrez alături de Florentin Petre, dar eu am mentalitatea mea și nu o să mi-o schimb. În continuare caut sponsori și caut o colaborare cât mai serioasă.

Mi-am propus să colaborez doar cu oameni serioși și cred că Petre e un om deosebit și dornic de a face ceva în fotbal, de a lăsa ceva generației următoare”, a declarat Nicoliță.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre așteaptă doar un semn de la Bănel Nicoliță

Fostul căpitan al lui Dinamo este prieten de-o viață cu Bănel Nicoliță și recunoaște că nu ar declina posibilitatea de a antrena echipa din orașul natal al lui Nicoliță.

Florentin Petre i-a promis bunului său prieten că îl va ajuta oricând îi va solicita acest lucru și a dezvăluit că a creionat cu Bănel Nicoliță un proiect interesant la Făurei.

”Încă suntem la stadiul de discuții. Cu Bănel sunt prieten de o viață. Ne-am întâlnit în urmă cu ceva timp și am vorbit despre un proiect interesant la CS Făurei. 

Cu siguranță îl voi ajuta dacă mi se va solicita sprijinul Mai întâi să închei cu Dacia Unirea”, a declarat Florentin Petre pentru observatorbr.ro.

ADVERTISEMENT