Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță dă cu jucătorii FCSB de pământ: “Nu se mai gândesc decât la cașcaval!”. Video exclusiv

Bănel Nicoliță i-a făcut praf pe jucătorii FCSB-ului după înfrângerea cu U Cluj și e de părere că singurul care îi interesează sunt banii.
01.11.2022 | 11:22
Banel Nicolita da cu jucatorii FCSB de pamant Nu se mai gandesc decat la cascaval Video exclusiv
Bănel Nicoliță a jucat 5 sezoane la FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit în forță cu a treia ediție a emisiunii. Printre invitați, fostul jucător al FCSB, Bănel Nicoliță.

Bănel Nicoliță, regrete pentru Nicolae Dică și critici la adresa jucătorilor: „Nu mai văd jucătorii ăia cu inimă”

Bănel Nicoliță e de părere că jucătorii au și ei o vină importantă pentru situația în care se află FCSB și îi desființează pe Florinel Coman &comp.: „Nu am văzut nicio ambiție sau orgoliu: Bă, frate, avem patru victorii și suntem aproape de play-off. Nu știu, nu mai văd jucătorii ăia cu inimă”.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai sufletiști jucători ai FCSB, Nicoliță a povestit cum era să îl aibă căpitan de echipă pe Mirel Rădoi: „Când jucam eu eram în stare să intru și în zid. Mirel dacă îmi spunea să intru în zid, așa făceam. Nu mai există un căpitan care să îi țină. Dacă tu ca jucător nu ai ambiția asta. Când ajungi la FCSB și îmbraci tricoul ăla.. Frate, trebuie să intri în garduri, în stâlpi! Eu n-am mai văzut jucători cu tricoul murdar. Îi văd pe toți curați”.

Bănel Nicoliță e de părere că Olăroiu a fost singurul antrenor care l-a ținut în frâu pe Gigi Becali: „A știut să lucreze cu el”

Bănel Nicoliță a dezvăluit că Olăroiu a fost cel care a știut cel mai bine să gestioneze relația cu patronul FCSB: „Eu nu am lucrat cu Reghe, din punctul meu de vedere Olăroiu a știut să lucreze cu Gigi Becali. Ne-au ajutat și rezultatele”.

ADVERTISEMENT

Fostul coechipier al lui Nicolae Dică se aștepta ca acesta să plece de la FCSB: „Pe Dică îl cunosc foarte bine și îmi e ca un frate mai mare. Era clar că el a luat o decizie. E un orgolios și mă așteptam”.

VEZI VIDEO MAI JOS

Rapidistul Robert Niță, discurs pro Gigi Becali: “Stați, bă, acasă, dacă vă ceartă patronul!”

Robert Niță, invitat permanent al emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, i-a atacat de asemenea pe jucătorii FCSB-ului: „Îi auzi: Domne, ne ceartă patronul! Stați bă, acasă dacă vă ceartă patronul! De ce ați semnat?!”.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Stelei e de părere că niciun antrenor care va veni nu va avea puteri depline: „Cred că știa că nu va fi antrenor cu drepturi depline. Cu rezultatele puțin mai bune se intru din în nou același probleme și acționează ca un secund. Dică nu merită compătimit. Știa unde s-a dus.

Indiferent cine vine, nu fi A1. Te gândești că poate iese, pleci prin țările arabe”, a mai spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat că Andrei Prepeliță este principalul favorit să o preia pe FCSB.