Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță, detalii explozive din vestiarul FCSB după finalul sezonului. Fotbaliștii au ajuns la capătul puterilor: “Nu mai suportă, vor să plece, să-i dea afară Gigi” Video exclusiv

Bănel Nicoliță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre haosul care domnește la FCSB după ratarea titlului și 1-5 cu Rapid în ultima etapă.
30.05.2023 | 11:28
Banel Nicolita detalii explozive din vestiarul FCSB dupa finalul sezonului Fotbalistii au ajuns la capatul puterilor Nu mai suporta vor sa plece sai dea afara Gigi Video exclusiv
Bănel Nicoliță, detalii explozive din vestiarul FCSB după finalul sezonului. Fotbaliștii au ajuns la capătul puterilor Nu mai suportă, vor să plece, să-i dea afară Gigi Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Este haos la FCSB după un nou titlu ratat și eșecul sever din derby-ul cu Rapid, scor 1-5. Bănel Nicoliță a povestit în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI detalii din vestiarul FCSB. Un jucător din lotul lui Elias Charalambous i-a povestit tot ce se întâmplă la echipă.

Bănel Nicoliță, detalii incredibile din vestiarul FCSB. Ce mesaj i-a transmis un jucător de la echipa lui Gigi Becali: “E dezastru!”

Jucătorii sunt extrem de afectați de modul în care s-a pierdut titlul, din cauza numeroaselor intervenții ale lui Gigi Becali la echipă. S-a ajuns ca pur și simplu unii dintre ei să prefere să joace la un nivel mai slab pentru ca patronul de la FCSB să îi ia în colimator și să îi dea afară de la echipă. Ca să scape.

ADVERTISEMENT

“Sunt de acord că am pierdut campionatul, sunt dezamăgit, supărat. Ce vreți voi. Dar când joci un derby nu ai cum să te prezinți în halul ăsta să îți dea 5 Rapidul. Să ai o reacție, ceva. Orgoliu, nimic. Mai bine băgai echipa a doua.

Tot acolo ajungem. Am fost la meci cu școala mea de fotbal. Chiar mi-a fost rușine că sunt stelist. Te bate oricine, dar să ai o reacție. Singurul care a mișcat a fost Coman. M-am întâlnit cu jucător de acolo de la Steaua (n.r. – FCSB) și mi-a spus că e dezastru ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, despre haosul care domnește la FCSB: “Sunt unii care nu vor să rămână și nici măcar să joace bine”

Mi-a povestit de atmosferă, cum se face echipa, ce nebunii pe acolo.‘Vreau să plec nu mai pot să stau’. Noi am intrat că unii dintre noi oricum plecam. Sunt unii care nu vor să rămână și nici măcar să joace bine, ca să îi dea afară. Serios!

Atmosfera e una critică din toate punctele de vedere. Sunt deranjați de ce s-a întâmplat la pauză la meciul cu Viitorul. Mi-a zis că tot ce se întâmplă este din cauza lui nea Gigi”, a explicat Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FCSB a terminat sezonul pe locul 2 în SuperLiga, iar Gigi Becali a anunțat deja mai mulți jucători cărora nu le vor mai fi prelungite contractele. Unul dintre ei, Răzvan Oaidă, a semnat deja cu Rapid. Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK și s-a oficializat luni.

Gigi Becali a anunțat că schimbă strategia pentru sezonul viitor și ma mări investițiile. FCSB nu a mai luat titlul din 2015

Gigi Becali a anunțat că schimbă strategia pentru sezonul viitor și va investi mai mult pentru a nu mai rata titlul și anul viitor. FCSB a câștigat ultima dată campionatul în 2015, când Constantin Gâlcă era pe banca “roș-albaștrilor”. De atunci, formația lui Becali a câștigat doar o dată Cupa României.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT