Sport

Bănel Nicoliță, dezvăluiri de culise de la tragerea la sorți a țintarului din Superliga: „I-am ars pe Dinamo din toată inima mea!”

Bănel Nicoliță a oferit dezvăluiri din culisele tragerii la sorți a țintarului din SuperLiga, care a avut loc astăzi, 1 iulie, la Casa Fotbalului.
01.07.2024 | 17:47
Banel Nicolita dezvaluiri de culise de la tragerea la sorti a tintarului din Superliga Iam ars pe Dinamo din toata inima mea
CULISE Banel Nicolita dezvaluie CE S-A INTAMPLAT la LPF la STABILIREA PROGRAMULUI SUPERLIGA
ADVERTISEMENT

SuperLiga este aproape de debutul noului sezon, fiind doar două săptămâni rămase până la primul joc. Țintarul campionatului a fost stabilit, iar acum formațiile se pregătesc pentru a începe în forță.

Banel Nicoliță, dezvăluiri din culise

Banel Nicoliță a fost prezent la extragerea țintarului pentru noul sezon de SuperLiga, unde a stabilit soarta cluburilor. Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK LA EURO, glumea pe seama ghinionului adus lui Dinamo de fostul mijlocaș.

ADVERTISEMENT

„Am fost eu cu domnul Andone din partea Superbet. Chiar m-am bucurat din toată inima că am ajuns acolo. Multă lume, n-am fost niciodată la Liga. Președinți de cluburi, care așteptau cu nerăbdare să își afle adversarii.

Foarte frumos. FCSB-ului i-am dat meciul cu U Cluj. Le-am dat bine.. (n.r. lui Dinamo, program dificil) Din toată inima mea, cu dedicație. Etapa a 13-a va fi derby-ul României, Steaua-Dinamo (n.r. FCSB). Vom vedea ce se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

M-am întâlnit cu foarte mulți oameni, să îi revăd din nou. Atunci eram jucător, ei erau la cluburi. Acum din postura asta să vin să le trag norocul.. Eu mai mult am venit pentru că am jucat pentru Steaua (n.r. FCSB), că atunci așa se numea.

Domnul Andone pentru Dinamo. Să se vadă că toate lucrurile sunt corecte așa. Domnul Andone trăgea și pentru Steaua (n.r. FCSB) și spunea ‘Ah..”, nu prea îi plăcea. FCSB-Dinamo în etapa 13. 13 va fi pentru FCSB. Noi nu credem în superstiții“, a spus Bănel Nicoliță, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Cum arată programul pentru FCSB

FCSB va debuta acasă în noul sezon, sub privirile fanilor, împotriva celor de la Universitatea Cluj. Clujenii s-au întărit serios, iar meciul poate fi unul dificil pentru trupa lui Charalambous și Pintilii.

Primul derby pentru FCSB este cu Farul, în etapa a 5-a a SuperLigii, care se va juca pe Ghencea, cel mai probabil. Etapa a 9-a îi aduce pe Dan Petrescu & Co. împotriva bucureștenilor, prima partida fiind în Cluj.

ADVERTISEMENT

Ultimele trei etape ale campionatului sunt de foc pentru FCSB. În etapa a 13-a întâlnește Dinamo în „Eternul Derby“, iar mai apoi primește vizita Rapidului. Ultima etapă o aduce pe Universitatea Craiova în calea campionilor en-titre.

CULISE | Banel Nicolita dezvaluie CE S-A INTAMPLAT la LPF la STABILIREA PROGRAMULUI SUPERLIGA

ADVERTISEMENT
2,15 este COTA BETANO pentru ca FCSB să câștige campionatul