Sport

Bănel Nicoliță, mărturisiri șocante la 16 ani de la autogolul din meciul cu Real Madrid: „Am vrut să mă omor!”

Bănel Nicoliță (37 de ani) a făcut dezvăluiri șocante la aproximativ 16 ani de la autogolul cu Real Madrid din grupele Champions League.
05.10.2022 | 22:20
Banel Nicolita marturisiri socante la 16 ani de la autogolul din meciul cu Real Madrid Am vrut sa ma omor
Bănel Nicoliță, dezvăluiri șocante la 16 ani de la autogolul din meciul cu Real Madrid. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a mărturisit că a vrut să se omoare după autogolul din partida Stelei cu Real Madrid din 2006. „Galacticii” s-au impus atunci la limită, scor 1-0, cu ajutorul autogolului fostului stelist.

Steaua lui Nicoliță, într-o grupă a morții cu Real Madrid, Lyon și Dinamo Kiev

Bănel Nicoliță a povestit despre momentele grele prin care a trecut după autogolul din 2006 de la meciul de pe Santiago Bernabeu, cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Din grupa „roș-albaștrilor” mai făceau parte Lyon și Dinamo Kiev. În primele 3 meciuri, formația antrenată pe vremea aceea de Cosmin Olăroiu reușise să adune 3 puncte. Pentru „roș-albaștri” urma deplasarea în Spania, pentru meciul cu Real Madrid.

Scorul s-a menținut intact până în minutul 70, când Bănel Nicoliță a trimis o pasă înapoi fără să se uite. Cornel Cernea era ieșit dintre buturi, iar mingea a intrat în poartă. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru madrileni, iar autogolul lui Nicoliță a fost decisiv.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, dezvăluiri șocante după autogolul de la Madrid

La 16 ani de la autogol, Bănel Nicoliță a reamintit momentul care l-a marcat. Fostul fotbalist al Stelei, care a vrut să investească la CS Făurei, a mărturisit că a vrut să se omoare la vremea aceea.

Nicoliță a avut un an greu din punct de vedere financiar. Fostul stelist a plecat în America din cauza datoriilor pe care le datorează interlopilor, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Am văzut acum, când și-a dat Găman autogol, săracu’… Am fost cu el la națională, e un băiat super, de nota o mie, îl pui la suflet. Mi s-a rupt sufletul când și-a dat autogol.

M-am văzut parcă pe mine, dar eu am dat pe Bernabeu! Așa a vrut Dumnezeu, să fiu marcator pe Bernabeu. La 1-0 au avut penalty și l-au ratat. Se făcea 2-0. Mai spunea după cineva de Bănel?”

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, după autogolul cu Real Madrid: „Am vrut să mă omor”

Din echipa lui Real Madrid la acea vreme făceau parte nume, precum Casillas, Roberto Carlos, Sergio Ramos, Raul, Cannavaro sau Ronaldo. Nicoliță a declarat că a fost o onoare să joace împotriva unor asemenea fotbaliști, dar a și vorbit despre gândurile care au apărut după ce a marcat în propria poartă.

„Așa a vrut Dumnezeu! Atunci voiam să mă omor! A doua zi căutam să… Aveam așa, toate nebuniile. Chiar m-am gândit. A fost o onoare să joc contra unor asemenea jucători, sunt mulți care n-ajung nici să plătească un bilet.

Unul care muncește e normal să greșească. Au dat alții în finale de Champions League. Mi-a fost foarte greu atunci, dar nu mi-a reproșat nimeni nimic niciodată!”, a spus Bănel Nicoliță în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” de pe gsp.ro.

ADVERTISEMENT