Nicoliţă s-a înţeles cu o echipă din Liga 1! Cît a ajuns să cîştige

UPDATE / Negocierile lui Bănel Nicoliţă cu ASA Târgu Mureş s-au finalizat. Mijlocaşul care a evoluat sezonul trecut la Viitorul lui Gică Hagi va juca la mureşeni pînă la finalul acestuis ezon, urmînd să aibă un salariu de 3.000 de euro lunar.

*********************************************************************************************************

Bănel Nicoliţă este foarte aproape să semneze cu un club din Liga 1. Mijlocaşul în vîrstă de 32 de ani stă pe bară din luna februarie, 2016! Ultima oară a evoluat pentru Viitorul Constanţa, iar de atunci n-a mai avut nici un angajament.

Fostul jucător al Stelei se află în negocieri cu ASA Tîrgu Mureş, anunţă Dolce Sport. Şi ACS Poli Timişoara a negociat cu Bănel Nicoliţă în această iarnă, dar nu s-a realizat nimic contrect, în ciuda faptului că era dorit cu insistenţă de Adrian Neaga, managerul bănăţenilor.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Încă nu am nimic sigur, nu e normal să spun. O să vedeţi, sper să găsesc cît mai repede, pînă la jumătatea lui ianuarie sper să am o echipă", spunea Bănel Nicoliţă în urmă cu două săptămîni.

De-a lungul carierei, Bănel Nicoliţă a evoluat pentru Dacia Brăila, Politehnica Timişoara, Steaua, Saint- Etienne, FC Nantes şi Viitorul Constanţa.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933