Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță îi face “primul 11” lui Gigi Becali pentru FCSB – Farul. Pe cine să aleagă între Omrani și Compagno și jucătorul pe care îl vrea neapărat titular. Video exclusiv

Bănel Nicoliţă susţine că Andrea Compagno, Florinel Coman şi Andrei Cordea nu au voie să nu fie printre titulari la FCSB, în confruntarea de duminică împotriva Farului.
27.01.2023 | 12:54
Banel Nicolita ii face primul 11 lui Gigi Becali pentru FCSB  Farul Pe cine sa aleaga intre Omrani si Compagno si jucatorul pe care il vrea neaparat titular Video exclusiv
Bănel Nicoliță îi face “primul 11” lui Gigi Becali pentru FCSB - Farul. Pe cine să aleagă între Omrani și Compagno și jucătorul pe care îl vrea neapărat titular.
ADVERTISEMENT

FCSB a început perfect anul 2023 cu o victorie importantă pe terenul lui Hermannstadt, scor 1-0. Roş-albaştrii vor juca duminică, de la ora 19:00, pe Arena Naţională împotriva Farului Constanţa, în derby-ul etapei din SuperLiga.

Bănel Nicoliță îi face “primul 11” lui Gigi Becali pentru FCSB – Farul: “Clar îl văd pe Compagno titular”

Mihai Pintilii este aşteptat să schimbe câţiva jucători, mai ales că Gigi Becali a anunţat că vor avea şi alţii şanse. Bănel Nicoliţă a declarat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că ar începe cu Andrea Compagno în atac, în locul lui Omrani:

ADVERTISEMENT

“Este clar că vor fi ceva schimbări. Dacă luăm ultimul meci, da, nu cred că va fi Compagno titular. Omrani a adus un plus echipei în momentul în care a intrat în ultimele 25 de minute. 

Dar clar îl văd pe Compagno titular. Aleargă foarte mult şi în momentele grele, echipa joacă pe el. Ţine bine de minge, aşteaptă colegii din linia a doua. Eu zic că va fi o greşeală dacă nu va începe cu Florinel Coman titular.

ADVERTISEMENT

Coman şi Cordea au intrat foarte bine în a doua repriză şi au adus trei puncte. Coman este într-o creştere foarte mare. Dar Compagno ar trebui să înceapă titular cu Farul”, a spus Bănel Nicoliţă la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

“Omrani, nu e normal? Trebuia să joace! Și-a revenit, sunt mulțumit. Normal că o să joace el acum”

Gigi Becali a declarat că Billel Omrani şi Andrei Cordea vor evolua în primul “11” de la FCSB în meciul cu Farul Constanţa. Patronul l-a mai nominalizat şi pe Florinel Coman:

ADVERTISEMENT

„Alții spun că nu știu ce, că abia am câștigat. Eu, dacă mingea e la mine, nu sunt supărat. Și dacă fac egal, nu mă supăr, dacă mingea e la mine. Am avutposesia tot meciul, n-am nicio treabă! N-am avut nicio emoție.

Omrani, nu e normal? Trebuia să joace! Și-a revenit, sunt mulțumit. Normal că o să joace el acum. A jucat Miculescu, o să joace Cordea în următorul meci, depinde.

ADVERTISEMENT

La Steaua (n.r. – FCSB), intri și trebuie să joci. Nu e timp de așteptare. Trebuie să demonstreze. E bine că e concurență. Văd că și Florinel Coman și-a mai revenit”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT