Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță îl contrează pe Gigi Becali: “Cordea îi ține în spate de 3 luni! Dacă nici el nu mai e fotbalist…”. Exclusiv

Bănel Nicoliță nu este de acord cu Gigi Becali. Patronul „roș-albaștrilor” nu mai este mulțumit de evoluțiile lui Andrei Cordea și Andrea Compagno.
02.12.2022 | 22:43
Banel Nicolita il contreaza pe Gigi Becali Cordea ii tine in spate de 3 luni Daca nici el nu mai e fotbalist Exclusiv
Bănel Nicoliță nu este de acord cu afirmațiile lui Gigi Becali despre Andrei Cordea. Sursă foto: Colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus în primul meci dintre cele trei din luna decembrie cu FC Botoșani, scor 3-2, și a urcat pe locul 5 în SuperLiga, cu 29 de puncte și cu un meci mai puțin. Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de jocul lui Cordea și Compagno, însă Bănel Nicoliță l-a contrat pe patronul roș-albaștrilor la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Bănel Nicoliță, critici la adresa lui Gigi Becali: „Cordea îi ține în spate de 3 luni”

Andrei Cordea este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai vicecampioanei României în acest sezon, dovadă fiind oferta de 3 milioane de euro venită din Bundesliga, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. De asemenea, Compagno, golgheterul din SuperLiga, nu-l mai surprinde pe patron.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera a precizat că cei doi jucători ai „roș-albaștrilor” au înlocuitori pe măsură în ofensivă. „Cordea și Compagno au o mare problemă. Ei au concurenți. În Omrani am văzut deja un alt jucător. A jucat foarte repede, e cel pe care l-am dorit tot timpul. Și Cordea are o mare problemă. Miculescu a intrat și s-a văzut”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Bănel Nicoliță, invitat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, l-a contrat pe fostul său patron de la Steaua (n.r. FCSB). „Cordea îi ține de 3 luni de zile în spate. Și Octavian Popescu, acum, de când și-a revenit. Ultimele trei meciuri. S-a cunoscut în meciurile cu Rapid, cu Craiova în care au făcut meciuri foarte bune. Dacă nici Cordea nu mai e fotbalist. Compagno la fiecare meci marchează.

ADVERTISEMENT

Fără Cordea și Compagno nu văd echipa. Ei sunt baza. Sunt motoarele echipei. Cordea a fost cel mai bun. Sincer, îți spun. Cred că toți sunt de acord cu ce spun eu. Jucătorul care a fost determinant la echipă. Toate rezultatele pozitive care au venit au fost datorită lui”, a declarat Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Robert Niță, pe aceeași lungime de undă cu Bănel Nicoliță: „Dacă nici Cordea nu joacă…”

Robert Niță, invitat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a fost de acord cu remarcile făcute de Bănel Nicoliță și a sărit în completare.

ADVERTISEMENT

„Dacă nici Cordea nu joacă… Eu cred că se autosabotează. Nu înțeleg. Până acum nu îi voia pe ăia care nu jucau. Înțelegeai. Cordea i-a ținut în cârcă în ultimele patru luni. Cred că i-a plăcut că a jucat bine Miculescu în prima repriză cu Botoșani (n.r. ironie după declarațiile lui Leo Strizu). Nu poate fi vorba că-i motivezi.

Sunt cei mai buni, plus că în viața extrasportivă nu apar foarte mult în cluburi. Nu vezi nimic. Vrea să fie mai bine între ghilimele decât e acum. Compagno dă din toate pozițiile gol, e util. Aseară (n.r. partida cu Botoșani) vrea să se ferească, bate vântul din spate, se lărgește șortul și o bagă în poartă. Compagno dacă avea alea 4 mingi ale lui Lukaku din meciul Belgiei dădea 5 goluri. ”, a declarat Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin nu este surprins de afirmațiile lui Gigi Becali: „Parcă ar fi prima oară…”

Andrei Vochin nu s-a arătat surprins de afirmațiile făcute de Gigi Becali față de Andrea Compagno, care a marcat cu Botoșani, și Andrei Cordea. Invitat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Vochin este de părere că Gigi Becali încearcă prin astfel de metode să pună presiune pe fotbaliști.

„De ce sunteți așa de surprinși? Parcă ar fi prima oară când Gigi Becali declară așa ceva. Poate e și o formă de presiune pe care să o pună pe Compagno și pe Cordea. Meciul pe care l-a făcut Cordea ieri este sub meciurile din ultima perioadă. 

Dacă el așa își mânuie enoriașii nu ai ce să faci. Asta e maniera lui de a-și conduce oamenii din subordine. Presiune, presiune, presiune. Cum i se pare lui puțin că ești într-un fel, cum a pus presiune. Așa o gândește el. Să vedem ce rezultate are.

Deocamdată, rezultatele sportive nu prea sunt. Așa crede că va câștiga campionatul. Așa crede el! Deocamdată, istoria ne spune că n-a mai câștigat campionatul din 2015”, a declarat Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT