Life

Bănel Nicoliță, câștigătorul primei finale Splash! Vedete la apă. Fotbalistul, prima declarație după terminarea filmărilor de la Antena 1

Bănel Nicoliță ar fi marele câștigător al emisiunii Splash, vedete la apă. Show-ul va avea premiera azi, 11 august 2022, de la ora 20:30. Concursul va fi difuzat patru zile pe săptămână, în prime-time.
11.08.2022 | 11:50
Banel Nicolita castigatorul primei finale Splash Vedete la apa Fotbalistul prima declaratie dupa terminarea filmarilor de la Antena 1
Bănel Nicoliță a câștigat Splash, vedete la apă
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cine ar fi câștigat competiția Splash! Vedete la apă. Titlul de mare învingător ar fi mers tot către un fotbalist. Bănel Nicoliță este cel care a impresionat cel mai mult cu săriturile sale la bazinul olimpic din Bacău, acolo unde s-a desfășurat concursul.

Bănel Nicoliță, câștigătorul Splash! Vedete la apă

Sportivul nu a putut confirma informația obținută de FANATIK, din motive lesne de înțeles, aflându-se sub contract cu postul de televiziune.

ADVERTISEMENT

Bănel a chicotit în momentul în care FANATIK l-a felicitat pentru performanțele sale de la Splash! Vedete la apă. „Felicitări pentru ce? Nu știu cine a câștigat. Uitați-vă la emisiune până la capăt”, a zis acesta râzând.

Competiția în care vedetele sar de la diferite înălțimi în apă s-a încheiat de curând, iar pe micile ecrane debutul se va produce azi, 11 august 2022, de la ora 20:30. Emisiunea va fi difuzată de joi până duminică, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Joia și vinerea, concursul va începe de la ora 20:30, iar sâmbătă și duminică de la ora 20:00, imediat după Observator.

Bănel a reușit să lege relații de prietenie în Bacău. Se pare că fotbalistul i-a cucerit pe toți cu felul său de a fi, mai ales pe fete.

ADVERTISEMENT

Concurentele de la Splash! Vedete la apă, topite după fotbalist

Ana Odagiu ne-a mărturisit că Nicoliță le-a încurajat pe fete să sară în apă și că a fost un adevărat mentor pentru cei mai fricoși dintre participanți.

„După Bănel Nicoliță suntem topite toate. Ne încurajează foarte mult. Vreau să spun că la antrenamente am reușit să sar de la 5 metri pentru că Bănel. Atât pot să zic. S-a format o echipă foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

Atmosfera e drăguță. Chiar vorbeam să ne întâlnim cu gașca la București. Sper să apucăm. Acum am nevoie de puțină odihnă după antrenamente”, ne-a povestit, în urmă cu ceva timp, sora Monicăi Odagiu.

Cine a mai participat în concursul săriturilor în apă

În noul sezon Splash! participă o serie de vedete, iar una dintre ele a ajuns pe platourile de filmare chiar cu fata ei. Andreea Tonciu a sărit în apă împreună cu Rebeca, fiind prima vedetă care concurează împreună cu copilul.

Pe lista concurenților se mai regăsesc Irisha, Nick de la N&D, Gabi Jugaru, Laurette, Johnny Romano, Ion Șaulescu (ex-concurent Mireasa), Vlad Craioveanu și Jazzy Jo.

Revenind la Bănel Nicoliță, cel care ar fi marele câștigător al ediției Splash! Vedete la apă 2022, acesta a cerut încă de la primele filmări să sară direct de la 10 metri, dând dovadă de o ambiție și un curaj nebun. Rămâne de văzut dacă antrenorii l-au lăsat, în cele din urmă, să se arunce de la cea mai înaltă trambulină, din prima.

„O experiență frumoasă”

„Am trecut de la terenul de fotbal la apă. Pentru mine e o experiență foarte frumoasă. Chiar mă bucur că fac parte din acest proiect. Nu am frică de înălțime, ba chiar le-am spus antrenorilor că eu mă arunc de la 10 metri direct.

Bineînțeles că trebuie să o iau treptat, dar vreau să ajung să sar direct de la 10 metri. Cu înotatul nu am probleme. Știu să înot de mic, deci nu o să am probleme cu apa”, ne-a declarat de curând Nicoliță.

Bănel nu ar fi primul fotbalist care câștigă concursul de sărituri în apă de la Antena 1. Anul trecut, un alt nume cunoscut al sportului-rege, s-a ales cu premiul în valoare de 10.000 de euro, și anume Cristi Pulhac.

ADVERTISEMENT