Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță nu are milă de Dan Petrescu: „Nu-mi place jocul lui CFR Cluj!”. Video Exclusiv

Bănel Nicoliță a fost tranșant după etapa a 18-a din SuperLiga. Fostul mijlocaș a criticat-o pe CFR Cluj și a lăudat-o pe FCSB.
15.11.2022 | 13:00
Banel Nicolita nu are mila de Dan Petrescu Numi place jocul lui CFR Cluj Video Exclusiv
Bănel Nicoliță nu are milă de Dan Petrescu: „Nu-mi place jocul lui CFR Cluj!”. FOTO: Colaj Fanatik 2021
ADVERTISEMENT

CFR Cluj și FCSB au obținut victorii în etapa a 18-a din SuperLiga, ultima înainte de pauză prilejuită de desfășurarea Campionatului Mondial din Qatar. Ardelenii au învins-o cu 1-0 pe CS Mioveni, iar roș-albaștrii s-au impus la Craiova, scor 2-0, cu FC U 1948. Invitat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Bănel Nicoliță a comparat stilurile de joc ale celor două rivale la titlu.

Bănel Nicoliță nu este fanul jocului prestat de CFR Cluj. Laude pentru FCSB

După etapa cu numărul 18 din SuperLiga, CFR Cluj a urcat pe locul 2 în clasament, cu 34 de puncte, șapte mai puține decât liderul Farul Constanța. Mai mult, campioana en-titre are de jucat și două restanțe.

ADVERTISEMENT

La Mioveni, deși a fost dezvantajată în mod clar de arbitrajul lui Horia Mladinovici, CFR Cluj a prestat un joc extrem de modest. Echipa lui Dan Petrescu a câștigat cu un singur șut pe poartă, expediat de Cephas Malele, în minutul 87.

„FCSB la Craiova a început foarte bine. Prima repriză a dominat în totalitate. Îmi plac echipele care joacă deschis, nu cele care se apără.

ADVERTISEMENT

Sincer nu îmi place stilul de joc (n.r. – al lui Dan Petrescu), fiecare antrenor are strategia lui. Nu îmi place CFR Cluj. Nu joacă un fotbal ofensiv. Cum e Craiova a lui Mititelu. Sepsi. Echipe care joacă deschis.

CFR are o strategie foarte bună, câștigă campionate an de an, înseamnă că e ok”, a declarat Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Adrian Ilie l-a lăudat pe Mihai Pintilii

În schimb, FCSB a reușit să îi ia din nou fața CFR-ului la capitolul estetic. Nu doar Bănel Nicoliță a lăudat prestația roș-albaștrilor pe „Ion Oblemenco”. Adrian Ilie l-a elogiat pe Mihai Pintilii, care a obținut a doua victorie la rând în calitate de antrenor al vicecampioanei.

După meci, Gigi Becali a dezvăluit că își dorește ca fostul mijlocaș să rămână în funcția de principal chiar și după pauza prilejuită de desfășurarea Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

„Ei joacă, dar nu au ocazii”, a ironizat Adrian Ilie jocul prestat de CFR Cluj.

(n.r. – despre FC U Craiova 1948 – FCSB) „Cu golurile s- a făcut diferența, dar ca joc un meci echilibrat. Puțin mai multe ocazii Craiova. Pintilii a gestionat iar bine meciul. Au marcat iar din faze fixe”, a declarat „Cobra”, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT