Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță, reacție dură la adresa lui Gigi Becali în cazul Sorescu: „Mă schimbi după 45 de minute? Lasă-mă, frate, să plec acasă!”. Video exclusiv

Banel Nicoliță sare în apărarea lui Deian Sorescu, care a rezistat pe teren doar 45 de minute în meciul său de debut la FCSB.
23.01.2023 | 13:02
Banel Nicolita reactie dura la adresa lui Gigi Becali in cazul Sorescu Ma schimbi dupa 45 de minute Lasama frate sa plec acasa Video exclusiv
Bănel Nicoliță, reacție dură la adresa lui Gigi Becali în cazul Sorescu „Mă schimbi după 45 de minute Lasă-mă, frate, să plec acasă!”. FOTO sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu a simțit încă din primul meci ce înseamnă să fii fotbalist la FCSB. Titularizat în victoria cu Hermannstadt, scor 1-0, polivalentul internațional român a fost schimbat la pauză cu Vali Crețu. Decizia luată de staff-ul roș-albaștrilor a creat o adevărată controversă în cadrul celei mai noi ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Contre la Fanatik SuperLiga pe tema schimbării lui Deian Sorescu în Hermannstadt – FCSB 0-1

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK. Polivalentul mijlocaș a fost folosit fundaș dreapta în Hermannstadt – FCSB 0-1, post pe care a evoluat de multe ori și Bănel Nicoliță în perioada în care juca în roșu și albastru. Sorescu n-a rezistat pe teren decât 45 de minute, spre dezamăgirea lui „Jardel”.

ADVERTISEMENT

„Eu as fi foarte dezamăgit. Dacă eram la FCSB și mă scotea după primele 45 de minute. După câte eforturi faci să mă aduci, să mă scoți după 45 de minute? Lasă-mă frate să plec acasă!”, a declarat Bănel Nicoliță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Spumos ca de obicei, Robert Niță a făcut haz de necazul lui Sorescu. „Eu mă bucur că a fost ceață în primele 36 de minute că altfel îl schimba mai repede. Cum a fost transmisia TV, pe partea aia trebuia să joace Sorescu și Miculescu și d-aia au întârziat schimbările.

ADVERTISEMENT

Pe Miculescu, după ce că a fost absent prima repriză, îl mai pune și vârf poate iese ceva. Referitor la Sorescu, probabil lui i s-a promis când a acceptat să vină la FCSB că va juca și trebuia să joace de la început”

Așa a fost obișnuit. Așa merge acolo. Indiferent cine vine. Din autocar dacă se poate să îl aducă direct la stadion. Trebuie băgat în primul 11. Patronul are nevoie să îl vadă 20-30 de minute. Că ajuns la un nivel în care poate să vadă un jucător în 20-30 de minute dacă e sau nu e. Dacă nu, tată, te plătesc, te duci și aia e”, a adăugat fostul atacant.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Critici din partea lui Adrian Ilie: „Ar trebui să fie un exemplu pentru cei care stau acasă”

În apărarea roș-albaștrilor a sărit Adrian Ilie. „Cobra” nu consideră o eroare înlocuirea de la pauză a lui Deian Sorescu, mai ales că FCSB a reușit să plece de la Sibiu cu cele trei puncte. Sorescu este împrumutat până la vară de la Rakow.

„Să nu fie supărat Sorescu că a fost scos la pauză. Jucătorii care merg afară și se întorc ar trebui să fie un exemplu pentru cei care stau acasă. Alți jucători au fost și pe la CM prin minutul 35 și erau foarte buni jucători, iar pe Gigi îl interesează punctele nu investiția.

ADVERTISEMENT

A câștigat cu 1-0, deci s-a dovedit din nou că a făcut o schimbare bună. Nu spun că Sorescu nu e bun, doar că sunt jucători care pot fi schimbați și mai devreme. Am avut jucători la Valencia schimbați în minutul 25, cum ar fi Ortega”, a declarat Adrian Ilie, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT