Sport

Bănel Nicoliță revine în fotbal. În ciuda problemelor financiare, fostul internațional lansează un nou proiect

Bănel Nicoliță nu poate sta departe de fotbal. După ce a anunțat că-și retrage echipa din campionat, din cauza problemelor financiare, fostul internaționale revine în forță și lansează un nou proiect.
29.03.2022 | 09:31
Banel Nicolita revine in fotbal In ciuda problemelor financiare fostul international lanseaza un nou proiect
ADVERTISEMENT

Fost jucător, președinte și finanțator la CS Făurei, Bănel Nicoliță a decis să-și deschidă propria școală de fotbal. Recent fostul internațional anunța că-și retrage echipa din campionatul ligii a 3-a, din cauza problemelor financiare.

Bănel Nicoliță predă tainele Sportului Rege ”piticilor iubitori de fotbal”

Ultimii ani nu au fost cei mai buni din viața fostului campion al României. Problemele financiare i-au dat mari bătăi de cap. Din cauza datoriilor, fostul fotbalist a fugit din țară, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

A revenit la sfârșitul anului trecut la echipa pe care o și finanța, CS Făurei, iar în urmă cu două săptămâni a anunțat că aceasta nu va mai fi înscrisă în campionat, tot din lipsă de bani.

Însă, Bănel Nicoliță va continua să lucreze în Sportul Rege. A anunțat că își deschide propria școală de fotbal în care va pregăti copii între 5 și 10 ani.

ADVERTISEMENT

”VEȘTI BUNE! Am deosebita plăcere de a vă anunța că voi deschide începând cu data de 4.04.2022 școala de fotbal Bănel Nicoliță, în care voi antrena piticii iubitori de fotbal.

Sunt încântat să vă informez că această școală este dedicată copiilor născuți în anii 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017. Așadar, dacă copilul tău este pasionat de fotbal și își dorește să facă parte dintr-o echipă profesionistă, unde să poată progresa frumos în acest sport, atunci îl aștept la antrenamente.

ADVERTISEMENT

La antrenament juniorul trebuie să fie îmbrăcat în echipament sportiv și să aibă o adeverință de la medic care să ateste faptul că este apt pentru sport!

Avem toată încrederea că în timp, prin muncă, antrenamente și profesionalism vom obține cele mai mari rezultate, iar scopul principal este promovarea unui mod sănătos de viață pentru copii și juniori”, a transmis fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a început să practice fotbalul în orașul natal, Făurei, iar la 8 ani era transferat de Dacia Unirea Brăila. A debutat în liga a doua la 16 ani, și la 19 ani în Casa Pariurilor Liga 1, la Poli AEK Timișoara.

În carieră a mai jucat la Steaua, cu care a câștigat două titluri de campion, Cupa și Supercupa, Saint-Etienne și Nantes, Viitorul Constanța, FCM Târgu Mureș și CS Făurei.

37 de meciuri a jucat Bănel Nicoliță pentru echipa națională a României

ADVERTISEMENT