Cele mai citite

Bănel obsedat de pariuri şi poker? “Gaură” de 80.000 de euro!

Cunoscutul Bănel Nicoliţă (fanii lui Real Madrid i-ar spune “celebrul” :)) a cam terminat-o cu fotbalul şi lasă impresia că s-a apucat de alte sporturi extreme: pariurile sportive şi pokerul cu prietenii!
13.03.2018 | 21:11
Bănel obsedat de pariuri şi poker?

Bănel Nicoliţă a împlinit 33 de ani pe 7 ianuarie, aniversare care l-a găsit acasă, în familie, alături de soţia sa Cristina (sunt împreună din 2008 şi s-au căsătorit în iunie 2014) şi cele două fetiţe pe care le au, Amalia şi Natalia. Fostul mijlocaş stelist s-a despărţit la sfârşitul lui decembrie 2017 de Aris Limassol din Cipru, ultima dintre cele 10 echipe la care a evoluat în cariera sa, după numai 6 luni de la startul contractului.

În toamna lui 2016, Bănel a jucat şi a pregătit pentru câteva luni echipa judeţeană FC Boureni de lângă Paşcani. A avut atunci grijă şi de grupele de copii ale micului club, dar a şi cumpărat o grădiniţă cu 60 de locuri. Momentan nu a pus ghetele în cui şi se antrenează pentru un probabil ultim contract. “Am o ofertă, o să dau un răspuns cât de curând, dar nu ştiu încă sigur“, spune Bănel pentru FANATIK.RO.

Bănel Nicoliţă, pasionat de poker cu prietenii

El a avut o ofertă concretă de la „lanterna” Ligii 1 Betano, Juventus Bucureşti, dar a declinat-o în primă fază. Probabil tot despre Juventus Bucureşti e vorba şi acum, dar Nicoliţă nu vrea să intre în detalii. Aşa că discuţia cu FANATIK.RO se extinde în altă zonă. Surpriză! Cei care-l cunosc spun că ar fi devenit un pasionat – chiar disperat – consumator al jocurilor de noroc! Pariuri sportive şi poker!

Nu se poate spune că Bănel, altfel familist convins, îşi neglijează afacerile sau soţia, fetiţele, dar se întâmplă – din informaţiile FANATIK.RO –  să întârzâie tot mai des ore întregi la masa de joc cu prietenii. Amicii cu care se antrenează poate pentru marile turnee de poker la care unii visează să ajungă, deocamdată nivelul de joc fiind unul, să-i zicem, domestic.

Săptămâna “neagră”: 80.000 de euro! L-a certat şi Rădoi!

Deşi vreo 80.000 de euro, cât a „spart” într-o săptămână ghinionistă pe poker şi pariuri nu este deloc o sumă… domestică! Cum, deasemeni, deloc domestice nu au fost nici discuţiile pe care le-a avut cu naşul său, fostul coechipier de la Steaua Sorin Paraschiv, şi nici cu un alt bun prieten, Mirel Rădoi, îngrijoraţi de noua dependenţă a lui Bănel. Cu ultimul s-ar fi şi certat dealtfel, Mirel fiind foarte supărat că Bănel ar fi luat-o apăsat pe căi greşite…

Şi nu ar fi vorba numai de poker, ci şi despre pariuri sportive, locaţii unde Bănel se rupe de realitate cu virusul în sânge. Dar de pariuri ce să mai vorbim, vorba aceea, există cineva din fotbal care nu pariază?! Am vorbit însă şi cu Bănel. Nu a dat impresia că e afectat, nu a fost nici virulent, fiind însă convins că are destui care-l vorbesc de rău şi sunt invidioşi pe el.

“Nu am făcut rău la nimeni şi nici o să fac!”

Vă jur pe copiii mei că nu este nimic adevărat cu pokerul! Ce să spun mai mult? E destulă lume rea şi invidioasă care vorbeşte numai prostii. Eu nu am făcut rău la nimeni şi nu vreau să fac rău. Şi nici nu o să fac! Îmi văd de treaba mea. Mi-a spus şi Para (n.r. – Sorin Paraschiv, naşul lui Bănel) că aţi vorbit şi cu el de treaba asta. Nişte tâmpenii! Eu vreau să văd dacă mai joc fotbal până în vară, dacă nu, mă retrag şi iau o grupă de copii să o antrenez. Trebuie să-mi pregătesc deja drumul pe care o apuc după ce o termin cu fotbalul şi îmi place să antrenez“, a declarat Nicoliţă pentru FANATIK.RO.

Şi-a făcut timp pentru un calendar “de epocă” pentru Mihăiţă Neşu

Ultimele apucături nu l-au împiedicat însă pe Bănel să participe în urmă cu câteva zile la o întâlnire dintre jucătorii Stelei din 2006, pentru a lansa proiectele „Calendar UEFAntastic 100 ani Marea Unire” şi a doua ediţie a evenimentului „Uniţi pentru Mihai”, la iniţiativa lui George Ogăraru. Împreună cu acesta, Mirel Rădoi, Daniel Bălan, Sorin Ghionea, Victoraş Iacob, Daniel Opriţa, Petre Marin, Sorin Paraschiv, Dorin Goian şi, cum spuneam, Bănel Nicoliţă s-au costumat în haine de epocă, au pozat simpatic în Centrul Vechi din Bucureşti pentru calendarul amintit, care urmează să fie comercializat în beneficiul lui Mihăiţă Neşu. „Caii vă mai lipsesc”, au glumit cei de pe margine când Bănel Nicoliţă şi Sorin Ghionea au apărut de la „machiaj” în hainele din timpuri demult apuse.

„Bănel este un familist convins, eu nu ştiu să se fi apucat de prostii. Sunt minciuni! Ne-am văzut şi zilele trecute, am vorbit, ne-am relaxat. Deci nu aveam cum să ne certăm naş cu fin” – Sorin Paraschiv, naşul lui Bănel

10 echipe are Bănel Nicoliţă pe carnetul de jucător: Dacia Unirea Brăila (2001-2004), Poli AEK Timişoara (2004-2005), Steaua (2005-2011), Saint-Etienne (2011-2013), Nantes (2013-2014), Viitorul (2015-2016), CS Boureni (2016), CS Făurei (2016-2017), ASA Târgu Mureş (ianuarie – iulie 2017) şi Aris Limassol (iulie – decembrie 2017)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri