Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță și Giani Kiriță au făcut spectacol în echipa Fanatik la Cupa Presei: „Manita!”. Duminică jucăm în semifinale. Update

Bănel Nicoliță și Giani Kiriță fac parte din echipa FANATIK la Cupa Presei. Cei doi, alături de jurnaliștii redacției, au făcut spectacol în primul meci.
24.05.2024 | 17:36
Banel Nicolita si Giani Kirita au facut spectacol in echipa Fanatik la Cupa Presei Manita Duminica jucam in semifinale Update
Giani Kiriță și Bănel Nicoliță fac show cu FANATIK la Cupa Presei. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT
24-05-2024
14:41

FANATIK s-a calificat în semifinale la Cupa Presei!

În al doilea meci al grupei, care a reprezentat și partida decisivă, FANATIK a învins ProSport la loviturile de departajare, după ce în timpul regulamentar scorul a fost 2-2. Băieții noștri au marcat de două ori de la punctul cu var, în timp ce campioana în exercițiu n-a nimerit spațiul porții.

Astfel, FANATIK s-a calificat în semifinalele Cupei Presei la fotbal, care se vor juca duminică, începând cu ora 11:00, la Baza Sportivă Năstase și Marica din Capitală. FANATIK joacă în penultimul act al competiției cu echipa celor de la DigiSport, care a terminat tot pe locul 1, dar în grupa B.

Cealaltă semifinală se va stabili sâmbătă, când vor avea loc meciurile din grupele C și D.

FANATIK participă la Cupa Presei și a câștigat primul meci cu vicecampioana de anul trecut PRO TV, scor 5-0. În duelul cu numărul doi, echipa noastră va juca cu Prosport, campioana de anul trecut.

Bănel Nicoliță și Giani Kiriță au făcut spectacol în echipa Fanatik la Cupa Presei

FANATIK joacă la Cupa Presei anul acesta și are o echipă puternică făcută în jurul lui Bănel Nicoliță și Giani Kiriță. La FANATIK SUPERLIGA, dinamovistul a oferit primele reacții după câștigarea primului meci cu PRO TV, scor 5-0. La fel ca pe teren, Kiriță a făcut show în declarații alături de Nicoliță și Alin Grigore, jurnalistul FANATIK.

ADVERTISEMENT

“I-am bătut doar prin prezență. Uite ce tricouri avem. Primul meci a fost foarte bun, urmează al doilea. Băieții s-au mișcat bine. Urmează să vedem ce facem și în al doilea meci.

Nu ne înțelegem cu băieții ăștia care vin cu adidași de club la fotbal. A greșit adresa. E și arogant (n.r. Alin Grigore).

ADVERTISEMENT

Au fost și ei (n.r. PRO TV) la meci, dar nu prea erau. Sunt orgolii și pe teren mic. Eu când văd terenul, mi se înroșesc ochii. Marica, săracul, la un moment dat când era 4-0 a zis ‘Hai!’, dar s-a terminat 5-0.

Trebuie să fim calmi. După al doilea meci să vină primele. Băiatul ăsta (n.r. Alin Grigore) e prea extaziat de meciuri. Cred că nu a mai văzut în viața lui fotbaliști și nu a bătut niciodată 5-0″, a spus Giani Kiriță la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Am dat două goluri cu mâna umflată”

Bănel Nicoliță are o lovitură serioasă la mâna stângă și trebuie să o pună în ghips. Însă, analistul FANATIK a amânat să meargă la doctor pentru a ajuta echipa noastră la Cupa Presei, iar în primul meci a reușit și două goluri.

“Nu pot să îmi las colegii la greu. Toată viața așa am fost. Am două goluri și cu mâna umflată, trebuie să o pun în ghips. Le-a fost frică. Eu am numărul 10”, mărturisit Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

După primul meci, Alin Grigore susține că are încredere în echipa FANATIK și la meciul cu fosta sa echipă, cu care a câștigat Cupa Presei anul trecut: “Urmează meciul cu Prosport, campioana de anul trecut. E 3-0 pentru ei cu Euronews, dar nu avem emoții. Avem aici puterea (n.r. Giani Kiriță)”.

Primele reacții de la Cupa Presei după FANATIK - PRO TV 5-0

ADVERTISEMENT