Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță și Robert Niță, dialog în contradictoriu despre Leo Strizu la FCSB. „I se simte lipsa” / „Nici în autocar nu i se simte” Video exclusiv

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI s-a dezbătut dacă plecarea lui Leo Strizu a avut vreo influență în înfrângerea FCSB cu UTA. Părerile au fost împărțite.
07.03.2023 | 13:44
Banel Nicolita si Robert Nita dialog in contradictoriu despre Leo Strizu la FCSB I se simte lipsa  Nici in autocar nu i se simte Video exclusiv
Bănel Nicoliță și Robert Niță, păreri contradictorii la FANATIK SUPERLIGA. Ce spun despre plecarea lui Leo Strizu. Sursă foto: Colaj Fanatik / Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut partida cu UTA, din etapa 28 din SuperLiga, la câteva zile după ce Leo Strizu a plecat de la echipă. A contat despărțirea de antrenorul din acte în înfrângerea suferită de FCSB la Arad? S-a dezbătut pe această temă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar părerile au fost împărțite.

Bănel Nicoliță, convins că plecarea lui Leo Strizu a contat în UTA – FCSB 3-1: “Era acolo, tot timpul cu echipa! E dureros!”

VEZI VIDEO MAI JOS

“Pentru echipă, pentru club, eu cred că s-a simțit plecarea lui Leo Strizu. Era acolo, tot timpul cu echipa.E dureros! Să vezi un om care stă de 20 de ani acolo la club. Îl cunosc foarte bine, am stat de vorbă cu el la meciuri și la echipa a doua. Când l-am văzut mi-am dat seama că e foarte trist. Pleci singur de acolo…

ADVERTISEMENT

Cred că e singurul om care niciodată nu i-a răspuns lui Gigi Becali. Mă pun în pielea tuturor când la un moment dat trebuie să plece. A plecat foarte dezamăgit, nu se aștepta să nu îl ia în cantonament, să aibă o șansă. Oricum era clar că Pintilii e în rolul principal. Dar să îi dai o șansă să fie mai mult lângă echipă. Știe ce înseamnă Steaua”, a spus Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Robert Niță, influencerul FANATIK SUPERLIGA, nu a fost de acord cu părerea lui Bănel Nicoliță și crede că implicarea lui Leo Strizu în viața echipei era zero. Tocmai din acest motiv, plecarea acestuia de la FCSB nu a avut nicio contribuție în eșecul suferit la Arad. Imaginile de la conferința de presă în care și-a anunțat plecarea ar fi elocvente în opinia sa.

ADVERTISEMENT

Robert Niță îl contrazice pe Bănel Nicoliță și crede că Leo Strizu nu conta la FCSB: “Nici în autocar nu i se simte lipsa. Și în lift a plecat singur săracul”

“Cred că nici în autocar nu i se simte lipsa. Dacă nu te ia în cantonament, în vestiar? De unde să îți simtă lipsa? Din lift? Și în lift a plecat singur săracul, că am văzut azi dimineață iar imaginile. Iese de la conferința de presă, îi deschide ușa purtătorul de cuvânt și se duce așa agale spre lift, săracul, și pleacă singur”. 

Horia Ivanovici a considerat, la fel ca și Bănel Nicoliță, că plecarea lui Leo Strizu a avut un efect în tot ceea ce s-a întâmplat pentru FCSB la Arad. Iar Andrei Vochin a făcut o delimitare. Consideră că nu a avut nicio influență din punct de vedere sportiv, dar ar putea fi o pedeapsă divină pentru modul în care a fost tratat Strizu de către Gigi Becali și Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

“Suntem în postul Paștelui. Cred că a contat, dar a contat acolo sus undeva. Din punct de vedere sportiv sunt de acord cu Robert că nu a contat deloc. Din punctul celălalt de vedere, e posibil să ți se întâmple anumite lucruri când devii incorect cu cineva. Am auzit tot felul de comentarii și și eu sunt tentat să spun că dacă te duci acolo marionetă îți meriți soarta.

Andrei Vochin crede că UTA – FCSB 3-1 poate fi și o pedeapsă divină pentru cum a fost tratat Leo Strizu de Gigi Becali și Mihai Stoica

Dar nu poți să judeci un om pentru că nu știi care sunt nevoile lui. Un om care ajunge într-o situație financiară grea, are un necaz, se agață de orice. Iar dacă te agăți de Gigi Becali, te agăți în speranța că te ajută financiar. Doar că modul în care se produc despărțiriile la FCSB, cu toată lumea, trimite niște semnale undeva care se întorc și lovesc.

ADVERTISEMENT

Nu ajuți un om doar dându-i bani. Dacă îi tot spui că ești sluga mea, mă slujejști, ți se întorc toate lucrurile astea. OK, banul e scutul sufletului. Dar ce faci cu sufletul? Sunt oameni care se pot supăra pentru astfel de gesturi”, a spus și Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri.Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT