Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță, șocat de forța lui Talpan: “Mai puternic ca nea Gigi”

Bănel Nicoliță recunoaște că este șocat să vadă cum Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a ajuns să aibă mai multă influență decât patronul FCSB Gigi Becali.
21.07.2023 | 11:16
Banel Nicolita socat de forta lui Talpan Mai puternic ca nea Gigi
Bănel Nicoliță, șocat de forța lui Talpan.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA a revenit în forță cu o nouă ediție, iar în studio se află Horia Ivanovici, alături de Bănel Nicoliță, Robert Niță și jurnalistul Alin Buzărin. Subiectul zilei, războiul dintre FCSB și CSA Steaua, a fost dezbătut aprig de cei prezenți în studio, mai ales după ce Florin Talpan a reușit să blocheze disputarea meciului FCSB – Dinamo în Ghencea.

Bănel Nicoliță, șocat de forța lui Talpan

Dacă în urmă cu mai multe zile se părea că FCSB va fi primită în Ghencea, totul s-a schimbat în câteva ore, situație considerată anormală de Robert Niță. ”Din păcate, ca de fiecare dată când vorbim despre campionatul intern, cei care vor avea cel mai mult de suferit sunt suporterii celor două echipe. Mi se pare incredibil ca un stadion construit prin programul ăsta cu Compania Națională de Investiții să nu poată fi utilizat, indiferent de către cine. Aici nu vorbim în particular despre litigiile dintre FCSB și CSA Steaua, vorbim despre un stadion construit din bani publici care ar trebui să se autofinanțeze.

ADVERTISEMENT

Măcar cheltuielile de întreținere, de curățenie, de îmbunătățiri dacă este vorba, de mentenanță, de, am văzut că sunt fel și fel de mașini de fotosinteză, pentru iarbă. Că l-am auzit și pe domnul Tudorel Stoica spunând că ”nu intră în casa noastră”. Păi casa lor ar fi dacă ar fi construit-o din banii lor”, a răbufnit fostul fotbalist.

În discuție a intervenit Horia Ivanovici, cu întrebarea: ”Sincer, credeați că nu se semnează?”. Minge ridicată la fileu pentru Bănel Nicoliță, fost jucător al celor de la FCSB și apropiat al lui Gigi Becali. Bănel Nicoliță s-a arătat șocat de faptul că Florin Talpan a ajuns să aibă o influență și o putere mai mare chiar și decât Gigi Becali sau premierul Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Mă așteptam să semneze actele și să joace pe Ghencea. Pe mine m-a lăsat mască, m-a blocat, instant. Nu mi-am dat seama că poate să aibă o asemenea putere încât să ne blocheze să jucăm pe Ghencea. Așa cum a repetat de fiecare dată că FCSB nu va juca niciodată pe Ghencea. Nu credeam că poate să-l dărâme așa pe Nea Gigi, a devenit mai puternic ca Nea Gigi, la momentul ăsta, sincer. Nu mă așteptam nicio secundă, si aibă forță mai mare decât Nea Gigi și oamenii care conduc țara. Un om îți dă seara trebuie să se joace meciul pe Ghencea și în 24 de ore s-a dus totul!”, a declarat Nicoliță, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Moment în care Robert Niță a punctat: ”E mai puternic decât ministerul, e mai puternic decât primul ministru, decât ministrul apărării, decât toți la un loc”. ”Nu e normal să fie lăsat să fie atât de puternic”, a completat și jurnalistul Alin Buzărin. Concluzia a tras-o Horia Ivanovici, cel care a rememorat discuția telefonică avută cu Florin Talpan zilele trecute.

ADVERTISEMENT

”Mai puțin de 24 de ore, că noi marți la prânz toți dădeam toți că gata, se semnează. Și mă sună Talpan pe la 5 jumate și zice ”I-am făcut”. Eu cu telefonul? Da? Cum adică i-ați făcut? El zice: I-am făcut, nu joacă. M-ai înțeles, nu se semnează actele. Vorbiți serios? Da domnule o să vedeți că nu joacă, am câștigat, i-am făcut”, a povestit Horia Ivanovici, amuzat și șocat în același timp de situație.

Așadar, FCSB a pierdut o bătălie în lupta de la distanță cu CSA Steaua, de data aceasta din cauza unor chichițe juridice. În consecință, marele derby FCSB – Dinamo se va juca pe Arcul de Triumf, stadion cu 8000 de locuri. Așa cum Peluza Nord FCSB remarca, acest meci ar fi umplut Arena Națională, însă fotbalul a fost alungat de pe cel mai mare stadion al Bucureștiului pentru un concert.

ADVERTISEMENT

Nu uitați! FANATIK SUPERLIGA s-a întors în forță, în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30, în direct și în exclusivitate pe site-ul www.fanatik.ro. Pentru cei care au ratat emisiunea sau vor să o revadă în integralitate, aceasta va fi disponibilă în premieră pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, Facebook Fanatik, precum și pe pagina oficială de Youtube Fanatik. Cele mai tari reacții și exclusivități se văd doar la FANATIK SUPERLIGA!

Bănel Nicoliță, surprins de forța lui Talpan

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română