Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță știe de ce ratează FCSB titlul an de an. „Degeaba vrei, dacă nu ești în stare să-i bați”. Video exclusiv

Bănel Nicoliță a avut o opinie tranșantă, la FANATIK SUPERLIGA, referitoare la șansele FCSB de a luat titlul după remiza din primul joc al play-off-ului, cu Universitatea Craiova.
21.03.2023 | 00:45
Banel Nicolita stie de ce rateaza FCSB titlul an de an Degeaba vrei daca nu esti in stare sai bati Video exclusiv
Jucătorii lui FCSB nu au avut motive de satisfacție la finalul partidei cu Universitatea Craiova, în care nu au reușit să obțină victoria pentru a păstra ecartul față de liderul clasamentului. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB și Universitatea Craiova au remizat, 1-1, în prima partidă a play-off-ului din SuperLiga. Un rezultat care i-a permis vicecampioanei să-și păstreze locul 3, însă, după ce Farul s-a impus duminică, 2-1 cu Sepsi, o duce la 5 puncte de liderul clasamentului.

Bănel Nicoliță are răspunsul legat de motivul pentru care FCSB ratează an de an titlul

Prima etapă a play-off-ului a oferit două rezultate de egalitate, o singură partidă fiind tranșată de una dintre competitoare. Este vorba despre cea dintre Farul și Sepsi, în care gazdele și-au adjudecat cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Astfel, trupa lui Gică Hagi a izbutit să pună din nou un ecart față de urmăritoarele sale, după ce, urmare a înjumătățirii punctelor, pornise în play-off pe picior de egalitate cu CFR Cluj. Și cu singurul atu al faptului ca actuala campioană beneficiase de rotunjire.

Și dacă CFR este la două puncte de lider, FCSB, care n-a izbutit decât o remiză contra Universității Craiova, este acum la cinci lungimi de formația clasată pe prima poziție.

ADVERTISEMENT

Astfel că, pentru a-și atinge obiectivul, acela de a lua titlul, are nevoie acum de prestații fără greșeală. Dar și ca echipele care o preced să piardă puncte.

În ultima ediție a FANATIK SUPERLIGA, Bănel Nicoliță a analizat șansele FCSB de a pune capăt lungii perioade de secetă. Și a scos în evidență unul dintre aspectele care, consideră el, au făcut ca echipa patronată de Gigi Becali să nu se impună în campionat.

ADVERTISEMENT

”Farul a dovedit tot timpul că este o echipă bună. N-a declarat niciodată că se bate la titlu, dar s-a bătut tot timpul. Noi îl știm pe domnul Hagi.

Și mă bucur pentru dânsul, pentru că am fost și eu acolo. Dar știți cum este, eu mi-aș dori să câștige FCSB campionatul. Însă cine va fi mai bună să câștige.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Bănel Nicoliță despre șansele FCSB la titlu: „Le lipsește ceva”

Le lipsește ceva. Sunt oameni care sunt acolo puși și ar trebui să-și dea seama ce le lipsește. Și care sunt motivele pentru care de șapte ani de zile nu au mai câștigat titlul. Trebuie să-și dea seama cei din interior. Jocul este unul bun. De când a venit Pintilii au un joc bun, plăcut ochiului, câștigă meciuri. Dar pierd puncte foarte importante cu echipe care se bat acolo, sus.

Cu Craiova, cu CFR. Pierzi puncte și atunci degeaba îți dorești să câștigi campionatul dacă nu ești în stare să-i bați”, a spus Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA.

Acum poți afla în fiecare zi exclusivitățile din fotbalul românesc. FANATIK SUPERLIGA, emisiunea informațiilor oferite în premieră, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. FANATIK SUPERLIGA este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT