Fotbal intern

Bănel Nicoliţă vrea să facă istorie cu echipa oraşului în care s-a născut! Cum i-a atacat pe adversari

12.06.2018 | 19:00
Bănel Nicoliţă şi-a atacat rivalii de la Viitorul Ianca

Bănel Nicoliţă este antrenor-jucător la CS Făurei, echipă care este aproape să promoveze în Liga 3. Fostul stelist se pregăteşte de meciurile de baraj pentru accesul în eşalonul al treilea al fotbalui din România şi i-a felicitat pe jucătorii pe care îi antrenează.

“Oamenii sunt alături de noi, le promitem că avem atuurile să o ducem pe Făurei în C. Suntem cei mai buni din liga a 4-a, ne pregătim pentru baraj, care e cel mai important examen. Eram campioni cu două etape înainte de finalul play-off-ului. Îi felicit pe jucători pentru acest rezultat frumos al oraşului meu de suflet”, a declarat Bănel Nicoliţă pentru obiectivbr.ro.

Bănel Nicoliţă i-a atacat pe rivalii de la Viitorul Ianca

Bănel Nicoliţă i-a atacat pe oficialii clubului Viitorul Ianca, formaţie care nu s-a mai prezentat la meciul din play-off-ul din Liga 4 Brăila. Acel om pe care l-aţi jignit a demonstrat că a fost mai bun decât voi, pentru că a jucat fotbal la un nivel înalt şi are experienţa necesară. Astăzi aţi demonstrat că nu vă pricepeţi la fotbal, aţi jignit fotbalul din judeţul Brăila prin neprezentarea voastră. Ţiganii vă salută şi vă respectă indiferent de conjunctură”, a mai precizat Bănel Nicoliţă. Fostul stelist a jucat până în iarnă la Aris Limassol, formaţie de care s-a despărţit la începutul anului.

Bănel Nicoliţă şi-a atacat rivalii de la Viitorul Ianca
Bănel Nicoliţă şi-a atacat rivalii de la Viitorul Ianca